I dag dro jeg på fysiobehandling kl 08.30, og rakk akkurat bli ferdig i tide til skolen som begynte 09.40. Endelig fikk jeg unnagjort siste prøve for i år :) Eller det vil si.. Jeg skal ta en ekstra skrivedag i norsk i morgen da jeg vipper mellom 2 karakterer. Så da krysser vi fingrene for at jeg får en god karakter her så jeg går opp et hakk, istedet for ned..

Tilbake til fysiobehandlingen.. Da jeg kommer inn døren utbryter min fysioterapaut: «Oi, nå føder du snart ja!» HVA? Svarer jeg litt sånn i småsjokk.. Jo, siden hun ser meg med jevne mellomrom kunne hun lett se nå at magen min hadde sunket godt, og jeg så rett og slett veldig klar ut. Hun nevnte ikke noe om fødeansikt, men jeg må vel si at det har begynt å komme.. *ehm jippi..?* Da jeg fortalte at jeg hadde kjent endel mensmurringer osv de siste dagene trodde hun noe var på gang, og at jeg kom til å bli 2barnsmor innen kort tid. Det gikk plutselig litt opp for meg.. Det kan faktisk skje noe når som helt nå.. Og det er spennede.. Men jeg belager meg på å kunne gå i mange flere uker.. Man vet jo aldri..:) Men i motsetning til mange andre syntes jeg tiden går FORT, og jeg har mye jeg skal rekke..

Har magen sunket? Hva mener dere?

Da jeg kom hjem i dag lå det en liten pakke til meg i posten. Jeg ELSKER pakke, og var i hundre da den skulle åpnes. Oppi pakken lå de herligste hjemmestrikkede sokkene! De var så små og søte, og kommer nok til å passe perfekt fra han er liten..:) Ofte strikker man de litt for store, så dem skal vare lengre, men da sitter man jo igjen med ingenting når han er nyfødt? Hehe. Med disse herlige sokkene lå et koselig brev. Gaven var fra en fast leser av bloggen, så utrolig koselig! Jeg er jo veldig spent på hvem denne herligheten er da..:) Uansett, TUSEN takk.. Det varmet mitt hjerte..

Fy, så nydelige!

Ellers begynner rommet til lille Matias så smått å ta form.. Jeg har veldig for meg hvordan rommet skal være, og det er deilig å se at brikkene faller på plass. Jeg har lenge sett for meg en stjernemønster som går i en bue som jeg ville ha på veggen.. Jeg har leitet mange steder, men fant INEGN som hadde dette. Jeg satt meg ned med Rebekka og forklarte hvordan jeg ville ha den. Og jammen fikk vi ikke til å lage en hjemmedesignet veggfolie. Rebekka skulle høre med veggfolie, om dem kunne lage denne. Jeg fikk tilbakemld om at dette ble vanskelig, og ble da litt skuffa. MEN på babyshoweret overasket Rebekka med å gi meg denne herligehten som slettes ikke var vanskelig å lage. Det skulle bare være en overaskelse.. Så i går ble den hengt på plass. Sengehimmelen har jeg begynt å gjøre litt «hjemmelaget», men det skal fortsatt noen småting på..:) Jeg koser meg med slike interiørting til gutterommet jaa…

Stjernene er nå over stolen.. Ble litt feil farger pga lyset her, men det kommer nok fler bilder..

Kul ellr hva? Tenker jeg vil ha et veggord inni buen.. *Tenke på hva det skal stå*

Hjemmelaget sengehimmel

Knytet opp sidene med blått bånd

Snart ferdig..
Del innlegget mitt

4 thoughts on “Matias-innlegg

 1. Ser magen har sunket ja :)
  Kanskje han vil tidligere ut,slik som storesøss?
  Så utrolig koselige detaljer på prinserommet,flink du er :)

 2. Kjempestilig med stjernene, ser ut som Matias får et kjempefint rom :o)
  Blir spennende å se når du føder også, følger spent med :D

 3. Snikleser melder seg ;) Den veggfolien var kjempelekker! Utrolig dekorativ :)

  Lykke til i innspurten, både med skolen og graviditeten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *