I løpet av de siste ukene har jeg hatt et par «Martine og mammadager», og nå som jeg endelig hadde en fridag var planen å ha en kosedag med Matias. Jeg kom hjem fra Bø (der Rebekka og jeg har sittet å skrevet bachelor de siste dagene) mandag formiddag, og planen var da å hente Matias tidligere i barnehagen slik at vi fikk masse av dagen sammen. Martine skulle på besøk, så Matias og jeg fikk hele dagen sammen helt alene. Rett før jeg skulle hente han ringte barnehagen – Matias var syk.

Untitled3

Feberen økte på da vi kom hjem.. Og derfor ble det sofa, teppe og kos resten av denne dagen. Matias sov mye av ettermiddagen stakars. Utover kvelden tok paraceten vekk feberen, og han kviknet litt til. Derfor koste vi oss med å bake pizza og kanelsnurrer. Han syntes det var utrolig moro å bake kanelsnurrer, da dette var første gang. Han tok på smør, kanel og brunt sukker. Han snurret dem sammen, penslet dem med egg og strødde perlesukker på. Og resultatet ble såå deilig! Vi prøvde også Trines oppskrift for første gang, og denne kan virkelig anbefales!

IMG_3149 Untitled Untitled1

Til tross for sykdom ble det en Matias og mammadag med masse tid og kos sammen. Det merkes spesielt nå i disse bachelortider, at det kan gå dager uten at jeg får noe tid med dem. Om bare 4 små måneder er skolen over, og hverdagen kan bli litt mer stabilisert. Jeg må bare si at jeg gleder meg stort…

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Matias og mammadag!?

 1. Så stor Mathias har blitt! TIden går så fort med små barn i hus syns jeg. Jeg har en gutt på 3 år og en jente på 10 mnd. Veldig gøy å lese bloggen din Veronika. Jeg er altfor dårlig til å kommentere, og det beklager jeg. Syns du er kjempeflink som har fullt studie, familie og jobb på en gang. Jeg syns det var travelt nok å kun være student jeg. Heldigvis er du snart ferdig! :)

  Jeg beundrer dere også når det gjelder utholdenheten din/deres på all den malinga av furu altså! Liker godt stilen deres, og i den forbindelse lurer jeg på hvor lysestakene på bildet over er fra?

  Håper du får en flott uke!

  Hilsen Beate

  • Jeg blir så varm i hjerte når jeg får slike kommentarer! Jeg setter så utrolig stor pris på slike gode tilbakemld. Så tusen hjertelig takk :)

   Lysstakene er fra bokklubben.no :) De har nettbutikk med blandt annet interiør :)

   Ha en flott uke du også :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *