Jeg har fått endel spm om Matias sin ønskeliste.. Så som alltid legger jeg den ut her, så kan familie og venner få en liten oversikt :)

 ♥ Burka design postkasse (blå, post) (fåes kjøpt på Feel, Herkules eller Catwalk Langesund) 
 ♥ ALT med stjerner (barnehagesekk, nisteboks, klær, interiør, lue, caps osv)
 ♥ Tøysko (med svært tynn såle. Som er lette å gå med.) Str 20
 ♥ Interiør til rommet (blått, beige, hvit, stjerner, striper)
 ♥ Cdspiller (med mikrofon. Helst blå, hvit eller beige)
 ♥ Cdspiller (med mikrofon. Helst blå, hvit eller beige)
  ♥ Singsangkort (de første sangene)
♥ Plastsklie (til å koble slangen på)
 ♥ Badebasseng (ca 150 cm)
 ♥ Klær str 92 og oppover
 ♥ Badebukse (str 86)
 ♥ Bilsete (ekstrasete)
 ♥ Regndress str 86
 ♥ Smart trike (blå)
♥ Sandaler Str 20
♥ Leker (biler)
Del innlegget mitt

12 thoughts on “Matias ønskeliste 1 år

 1. Helt greit det du skriver, men jeg er uenig i at du «overreagerte litt», for du snakker faktisk dritt om meg til andre lesere om det du mener er «sånne som meg» nedover i kommentarfeltet. Jeg tåler kritikken du retter direkte til meg, men ikke at du latterliggjør meg overfor de andre.

  Som mor kan du ikke være så nærtagen at en pyttelitt kommentar på den offentlige bloggen din får deg til å oppføre deg på denne måten!
  Jeg respekterer at du i utgangspunktet går med på at du heller ikke håndterte dette på en ok måte – det er helt fair. Men at du til slutt likevel slenger et forsvar på slutten… det ødelegger dessverre kredibiliteten.

  Jeg er selv mor. Jeg forstår. Men jeg gidder ikke å lese denne bloggen lenger. Du er sikkert en god mor, men måten du håndterer leserne dine på aksepterer jeg ikke.

 2. Og.. for å forsvare grunnen til at jeg reagerte litt..

  Hvem mor vil høre fra en fremmed at jeg ikke lar mine barn få være barn..? Det er ikke mye pent å si til en mor.. Så kanskje du skulle ordlagt deg litt anderledes så hadde nok utfallet blitt anderledes å ;)

 3. Takk for svar :)

  Først og fremst mener jeg ikke være krass eller prate dritt. Som jeg skrev over pleier jeg som regel å svare pent og ryddig på de fleste kommentarer. Så å svare slik er ikke helt likt meg. MEN akkurat på denne ble jeg litt provisert.

  Veldig hyggelig at du har lest bloggen en stund, og at du liker den. Men nettop derfor syntes jeg det er litt unødvendig å legge igjen en slik kommentar første gangen du kommenterer? Jeg tar gledelig imot både meningsytring, kritikk osv. Men det var litt måten du skrev det på OG at jeg i dette innlegget ikke gav noe utrykk for noen rettelser på hva jeg ønsker til mine barn.

  Fordi jeg har en blogg betyr det ikke at man må gi tilbakemld på alle andres meninger. Dette er min blogg og der blogger jeg om hva jeg ønsker og vil. Jeg ville jo ikke gjort noe anderledes etter denne kommentaren, så derfor så jeg vel ikke helt vitsen. Som du skriver til meg..: Man kunne heller tatt dette på mail da..? Du sier jeg burde mailet deg, men det samme gjelder jo deg også.

  Om du ønsker å lese bloggen videre eller ikke er helt opp til deg. Om du velger å la være fordi jeg reagerte litt på en kommentar så er valget heldigvis helt fritt ;) 

  Du får ha en fin sommer du også ;)

 4. Mulig du leste den som krass, for min del var det bare en meningsytring. Og er det sånn at noen som er uenige med det samme er krasse?

  Når du bruker sånne maktfraser som «kjære tid» for å heve deg over, så ser jeg jo at du har noen verdier jeg ikke ønsker å ta del av. Det samme når du så nedover snakker dritt om meg og min kommentar, og antar (samme som du anklager meg for å gjøre) at jeg er en som trasher mammablogger!
  Du skal slippe å se meg på denne bloggen.

  Jeg kom hit via frumaela fordi hun skrøt så veldig, og har syntes det har vært hyggelig å følge deg og familien.

  Dersom du hadde noe å ta opp kunne du kanskje sendt meg en mail istedenfor?

  Ja, jeg oppfattet det som om du ville ha en cd-spiller som matcher rommet, da du har sagt i tidligere innlegg at blått og beige og hvitt er noe du ønsker for gutterommet. En ting er å matche puter, jeg synes leker og cd-spillere osv er litt drøyt å matche. Ja vel, så misforstod jeg, det beklager jeg. Unnskyld.

  Men ja, siste gang jeg ser innom her. Sikkert ikke noe tap for deg, ei heller for meg.

  God helg og god sommer.

 5. Tror egentlig det bare er noen der ute som har for hobby å rave rundt på blogger og legge igjen negative og ukoselig kommentarer for å knekke disse «mammabloggerene». Heldigvis opplever jeg det ikke så ofte, men vet at mange gjør det. Og jeg ser ikke helt vitsen ;)

  Vel, han fikk blå cdspiller (vi ønsket oss lik som Martine sin bare i blå (siden den kommer i blå og rosa).. Så egentlig derfor jeg skrev blå i utgangspunktet. Men det skal jo ikke ha noe å si. :P 

  OG denne ønskelisten ble jo lagt ut fordi familie etterspurte ønskeliste. Da er det lett å legge den her så alle som trenger den har lett tilgang.:P La den ikke ut for å få kommentert hva jeg ønsker til min unge :P

 6. Nettopp!! Det er virkelig grenseoverskridende å ha antyde at man nærmest er dårlige oppdragere fordi man ber om en spesifikk til barna sine. Man er da søren meg ikke dårlige foreldre og barna får jo ikke en dårligere barndom av den grunn – det er virkelig en av de dummere kommentarene jeg har lest den der :-P Sikkert bare en person som er misunnelig og har behov for å klage for pur F… Godt vi andre er enige ;-)

 7. Jeg la ut ønske til datteren min om en ROSA cd spiller, vil ikke si jeg lar henne være noe mindre barn enn andre av den grunn. huff ;)

 8. Hm, sjelden jeg kommentarer på annet enn bloggers innlegg, men denne kommentaren var litt vel krass syns jeg! Når man først ønsker en cd spiller til barnet som barnet kan få glede av så skader det jo ikke å skrive hvilken farge man helst ønsker at den skal være!! Jeg ville for eksempel skrevet at fargen absolutt IKKE skulle vært neonrosa eller gul da jeg ikke er så fan av de fargene :-P så om Veronika spør pent om helst en blå, hvit eller beige radio er det virkelig så ille for deg og dine meninger? Og hva så om det matcher rommet? Jeg skjønner godt at hun spesifiserer jeg selv om jeg enda ikke har spesielle tanker om innredning barnerom til eget kommende barn….

 9. Jeg synes vel interiørhysteriet går litt langt når det ønskes CD-spiller i en spesiell farge for å passe interiøret på rommet! La nå barna få være barn – lekene må ikke matche rommet forøvrig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *