På fredag hadde ungene planleggingsdag, mens jeg var hos en ny fysio (som skal lage et program for meg fremover nå..) og på sykehuset for etterundersøkelse (etter operasjonen av celleforandringene jeg hadde for litt under et år siden). Innimellom mine timer var Kristoffer på jobb for å prøve å ta igjen litt jobb siden hadde måtte være hjemme en dag med en syk Matias.

Fredag ettermiddag var vi alle litt slitne og jeg selv følte et behov for å tenke på andre ting.. Så derfor bestemte vi oss for å ta en tur ut som familie. Valget var lett for ungene.. Det var kino dem ville på! Martine har vært på kino flere ganger, men Matias har enda ikke prøvd ut dette. Så vi tenkte at det nå var tiden for at han også skulle få dra på kino.. Vi var jo veldig spente på om han hadde ro nok til å sitte igjennom 1 1/2 time. Men siden filmen inneholdt fly, biler og traktorer var vi ganske sikre på at han ville bli engasert..

Martine skrøyt til Matias hele veien til kinoen om hvordan det så ut, hvor stor salen var, at det var lekeplass på utsiden (s0m alltid er et must etter kinoen..) Hun nevnte også at vi skulle kjøpe brus, popcorn, sånne runde sjokolader (toffin) og godteri. Det faste gode som må bli med inn i kinosalen. Matias syntes det var stor stas med popcorn og skulle ha hele på fanget. De er jo ikke små heller de derre boksene.. Lo godt der han satt..

bilde3

Under selve filmen gikk det forsåvidt veldig bra. Men det ble jo fryktelig spennede å bytte plass fra sin plass, Martine sin plass og mammas fang.. Men vi hadde redningen med – sutt.. Da roet han seg ned og lå inntill brystkassen min å så siste rest av filmen. Han var nok veldig trøtt, da han ikke hadde sovet på dagen. Vi er midt i en prosess nå – sove eller ikke sove på dagtid.. Filmen var ferdig kl 18.00 så da rakk vi litt lek ute før vi dro hjem (selvom Kristoffer måtte låne min jakke for å dekke over den halve brusen han hadde fått i fanget.. Noe som gjorde at jeg frøys! Haha.. Foreldrelivet <3 )

Bilde

Litt tid på lekeplassen måtte til for at ungene skulle fullføre kinodagen. Dette hadde de snakket lenge om, og det hører liksom alltid med på en slik dag. Når vi kom hjem var det mat og rett i seng :)

Untitled

Resten av helgen har blitt brukt til avslapping. Jeg var en tur på jobb på lørdag, mens Kristoffer stelte i stand «skifte dekk» samling på utsiden her. Det hadde blitt en stor suksess med flere biler, barn, kaffe og boller. Noe som helt klart skal gjentas (bare da vil jeg være med!)

I kveld har vi gått den faste søndagsturen før nattan.. Ungene fikk et langt og godt bad med rolig musikk og levende lys. Det gjorde virkelig susen! De ble smurt inn med olje fra skinlove etterpå og 1-2-3 så sov dem begge to.. Nå nytes søndagskvelden, før det er fult kjør fra imorgen igjen.

_MG_7412_8618

Har dere hatt en fin helg?

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Matias på kino for første gang

 1. Så gøy! Vi var faktisk på kino med Tiddy for første gang forrige helg. Gikk strålende bra – bedre enn ventet. Da var det smurfene 2, som vi gikk og så på siden hun er i smurfehimmelen om dagen. Hadde fått beskjed om at den var skummel for de minste, men hun moret seg og levde seg inn og jublet høyt for salen at de klarte det før hun hoppet (bokstavelig talt) opp på meg og slang seg rundt halsen for å feire! ^^

  • Så koselig å høre!! Er jo så moro når dem blir så engasjert.. Man ser gleden i øynene lyse opp :D

   Smurfene 1 og 2 har vi vært på med Martine. Litt skummelt er det, men hun syntes de er veldig morsomme fordi ;)

 2. Hihi,sååå herlig med den store popcorn bøtta ;) Ja det er vel kanskje snart slutt på dagsoving nå?
  Kajsa var 2,5 år da hun slutta. Ikke lett den overgangen.
  Hørtes ut om en fin helg dere har hatt :) Det har vi og. Trening,fotojobber,shopping og eventyrfabrikken er stikkord for vår familiehelg <3
  Ønsker dere en herlig ny uke :)

  • HAHA! Ja syntes han var så herlig der han såvidt så skjermen pga den STORE popcornesken ;)

   Han har fortsatt behov i bhg, men han har nok sluttet hjemme.. Så er nok ikke så lenge før det er helt slutt..

   Du er flink Linn! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *