Her om dagen feiret Matias sin bursdag sammen med 11 av hans venner. Han gledet seg helt enormt og hylte av glede da vi skulle gjøre alt klart. En enkel borddekking ute i det fine været! Det ble nokså mørkt en periode, og jeg var redd det skulle bli regn. Heldigvis slapp vi unna uten en eneste dråpe. På langbordet hadde vi pyntet med godteri som barna spiste av under hele bursdagen. Fisker, krokodiller osv. Vi overasket han også med et hoppeslott (leid), noe som ble en stor slager i bursdagen. Vi grillet pølser før kakene. Jeg hadde bakt en sjørøverkake av en sjokoladekake. Det var utrolig morsomt å lage den, da jeg brukte all mulig slags godteri. Akkurat slik bursdagskakene var da jeg var lita! Kristoffer hadde fikset skattejakt, noe ungene elsket!

Bilderas:
(mange av ansiktene er sensurert da jeg ikke har spurt om tilatelse til å legge dem ut)

IMG_908n7 Untitled IMG_9105 IMG_9108 IMG_9111 IMG_9113 IMG_9114 Untitled1 Untitled2 IMG_9121 IMG_9130 IMG_9132 IMG_9136 IMG_9139 Untitled2

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *