Da skal jeg vise dere et bilderas fra dagen til Matias som var på søndag. I morgen skal jeg få laget et eget inlegg der jeg viser dere «alt det andre» slik som jeg også gjorde med Martine..

Slik var utsikten til dem som satt bak oss i menigheten…

Dagen startet kl 11.00 i pinsemenigheten der jeg er vokst opp. Dette er den samme meningheten vi hadde Martine sin barnevelsignelse. Og Runar, vår trofaste pastor holdt velsignelsen for vår lille krabat. Det samme gjorde han for Martine, pluss at han viet oss i kirken for et år siden.

Matias ble bedt for..

Etter velsignelsen var det en utrolig bra tale av en mann som tidligere hadde vært rusmisbruker. Hans tale var spennede og ikke minst morsom!

Da møtet var over satte vi kursen utover mot lokalene der hvor vi skulle ha selskapet. Men først skulle vi hjemom å hente litt kaker og andre ting. Passet oss utmerket at begge barna sovnet som en stein i bilen, slik at vi fikk løpt inn å hentet det vi skulle i full fart..

Min bror Sondre, jeg og Matias

Da vi ankom lokalet var allerede maten klar, så vi satte oss til bords. Vi spiste en nydelig lapskaus som jeg tror slår de fleste lapskausene jeg noengang har smakt.. En dame fra menigheten var snill å var servitør under maten.

Matias sammen med sin «onkel Magnus (mange nuss som Martine kaller han) – Rebekkas mann!

Etter maten (og litt under maten) fikk jentene løpe litt fra seg. Vi hadde laget et eget lekeområde der vi hadde tatt med endel leker fra Martine. Så da koset Martine, Emma og Thea seg med det!

Her ble Øyvind litt barn igjen også jo!

Det ble åpning av pakker, og Matias fikk så mye flott! Martine var såklart veldig flink å skulle hjelpe til med å åpne. Hun forsto godt at dette var til lillebror, men at hun kunne hjelpe til.. Og etter åpningen var ferdig fikk jaggu hu noen pakker også. Snakk om å være heldig a!:)

Martine åpner pakker til sin lillebror..

Oldemor hjelper til med å åpne Martine sine pakker..

Så var det klar for kaker og godteriposer til jentene. Jeg og kristoffer hadde laget masipanbløtekake, blå cupcakes og blå ostekake. Tema var jo stjerner, så det gikk igjen hele veien på kakene også! Venner og familie stilte opp med resten av kakene..

En veldig koselig dag som ble avsluttet rundt kl 19.00. Da var det bare å komme seg hjem, hive på seg onepice og være sofaslakt resten av kvelden. For da var vi ganske så slitne..

Jeg og Thea er veldig glad i kake.. haha!

TAKK til Rebekka som tok mange av bildene denne dagen. Digg med ei venninne som er dreven med foto ja :):) Her kommer bilderas av min herlige familie..

Kristoffer sin pappa + samboer. Hans to brødre og hans mor.

Min bror, mamma og pappa

Mine besteforeldre på pappas side

Mine besteforeldre på mammas side

Familieidyll!
Del innlegget mitt

7 thoughts on “Matias sin store dag..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *