Da vi flyttet inn i dette huset for ca 1 år siden var Matias sitt rom et av de første rommene som ble pusset opp. Jeg malet tak, vegger, karmer, dører og lister. PUH for en jobb. Gulvet skal også etterhvert byttes, men vi har kommet frem til at vi avventer litt da ungene enda gir gulvet en heftig omgang leking innimellom.. 

Rommet til Matias er jo såpass stort at vi like greit satte både sprinkelsengen og juniorsengen inn på rommet. Juniorsengen ble brukt som «sofa» mens sprinkelsengen var den han sov i om natten. Dagen til operasjonsdagen (mars) nektet Matias å sove. Han peket på juniorsengen. Han ville sove der! Så da prøvde vi.. Og fra den dagen har Matias sovet i stor seng.

Nå innså vi at sprinkelsengtiden var forbi, og siden vi ikke har planer om noe lillebror/søster la jeg ut sengen på finn.no. Få dager etter var sengen solgt og ute av hus.. 
Matias sin seng flyttet vi vekk fra vindu (syntes det var litt utrygt å ha han under vindu selvom det er barnelås OG han ligger jo i trekk fra vindu). Han stortrives inni den nye kroken sin. Kommoden byttet derfor plass med der sengen sto tidligere. OG vi fikk jo plutselig mye mer plass der sprinkelsengen hadde stått. 

Foreløbig har hans ambulansebil og keyboard fått plass i hjørne. Som dere ser har Matias endel instrumenter på rommet sitt og dem er i bruk omtrendt daglig! Han elsker instrumenter.. Og søstra er også ofte innom musikkhjørne (selvom hun har egen gitar og keyboard ute i loftstuen). 

Resultatet ble nokså greit, men jeg syntes hjørne der sprinkelsengen sto ble litt stusselig.. Så nå gjennstår bare å få litt mer opp på veggene (over sengen og keyboardet) og kanskje litt små ommøblering så blir rommet bra igjen :)
Ønsker du å se hvordan Matias sitt rom var før kan du trykke HER eller se under etiketten «Matias sitt rom«.
Del innlegget mitt

11 thoughts on “Matias sitt rom – ut med sprinkelsengen

 1. Å drømme rom! :)
  Så heldig han er som har så fint rom.
  Kreativ og mega flink er du!
  Hvor er kommoden kjøpt? Den var kjempe lekker med stjerneknotter.

  • Tuusen takk!!! :D

   Ja å kjøpe seg eget hus er en drøm. Da kan man jo gjøre hva man vil akkurat slik man vil :D Får man vet som regel at man skal bo der en god stund =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *