//Samarbeid

I begynnelsen av sommeren satte jeg på vipper hos Eternityklinikken. Jeg valgte å prøve ut volumvipper for første gang, så jeg var veldig spent! Resultatet ble helt fantastisk. Vippene ble fyldige og åpnet øynene virkelig opp. Jeg satte først på lengde 12, da det er dette jeg har hatt tidligere. Men siden dette var en annen type vipper, i tillegg til at det var volumvipper valgte jeg å gå ned til lengde 11. Jeg har vært utrolig fornøyd med denne lengden. Vippene er fortsatt lange og fyldige, men ikke unormalt lange.

Untitled1

Vippene er utrolig behagelig å ha på, da dem er utrolig myke. Jeg merker rett og slett veldig lite til at jeg har dem på. I sommer var vi 1 uke på vannet. Og på slutten av uken tok jeg meg selv i at jeg faktisk ikke hadde sett meg selv i speilet en eneste gang. Vippene var fortsatt fine, og de hadde falt av jevnt overalt. Så når det var tid for påfyll var de kun tynnere, uten områder med mangel på vipper.

Untitled

Jeg har vært utrolig spent på hvordan mine egne vipper ville se ut etter måneder med vippeextensions. Tidligere har jeg jo opplevd at de har blitt noe tynnere en liten periode etterpå. Nå har jeg jo fortsatt ikke tatt av vippene mine, men under påfyll timene har jeg fått beskjed om at mine egne vipper vokser i rekordfart. Så de har hatt litt av en jobb når de har fylt på med nye vipper for å si det sånn. Det viser jo at disse vippene ikke har gitt noe skade på mine egne vipper.

IMG_8505 IMG_8506

Jeg er såpass fornøyd at jeg kommer nok til å fortsette med vippeextensions en god stund til. Det å slippe å bruke sminke er nydelig! Og de dagene jeg tar på litt sminke bruker jeg jo veldig kort tid på prosessen. Veldig kjekt for meg som kjører til jobb kl 6.15 om morgen :)

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Med et åpent blikk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *