Det er oppfordringen vi som foreldre får fra barnehagen. Og i dag finnes det utrolig mange kjekke måter å gjøre dette på. Og det er jo en veldig lettvind måte å skille klærene fra hverandre.. Da Martine begynte i bhg for første gang i fjor kjøpte vi inn «strykepåmerker». Veldig kjekke.. Men fy for en jobb!! Men da jeg endelig var ferdig var det gjort! Jeg kjøpte også inn kjekke klistremerker som jeg merket matboks/sko/tåteflasker osv..

Men etterhvert som Martine vokste og nye klær ble kjøpt inn ble denne merkingen av klær utrolig slitsom. For meg som er litt vel glad i å shoppe måtte jeg frem med strykebrettet veldig ofte! I tillegg opplevde jeg mye at lappene falt av i vask, og da var det frem med brettet nok en gang.. Jeg prøvde merkelapper fra ulike steder også.. Men så kommer over et genialt produkt.. Nemlig navnstempel…

Jeg var litt skeptisk i begynnelsen, men etterhvert var jeg «solgt». Kan du tenke deg noe lettere enn å stemple på navn og nr på klær og sko. Merkingen holder i 60 graders vask og går bort etter 30 vask. Dette er jo veldig genialt, da du ikke har «ødelagt» klærne med merkingen i tilfelle noen vil evt arve dem.

Martine startet jo i bhg i går, og på fikk hun klær som ikke var merket. I hu og hast fant jeg frem stempelet, og i løpet av et halvt minutt var hun klar for barnehagen med merket klær..:) Jeg har i sommer prøvd ut dette stempelet en del, og det holder virkelig det som det lover.

Det holder i vask, og trykket er godt synlig.. Til og med på mørke klær. Svarte klær forsvinner jo skriften, men da er det bare å merke den hvite vaskelappen som henger på. Veldig kjekt!!:) Disse stempelene koster i utgangspunktet 299,-, men ser nå at dem er på tilbud til den nette sum av 179,- og 199,-. Dette er noe jeg anbefaler alle småbarnsforeldre å kjøpe. Har man ikke barn på skole/barnehage er det jo alltids kjekt å merke sine klær fordi!:)

Bestill ditt navnstempel HER Lillemille.dk

Barnehage update:

I dag var det duket for Martines andre barehagedag. Hun var klar fra morgen av, og ville pynte seg med kjole! Vi koset oss med frokost sammen før vi trillet bort til barnehagen. Det vil si at jeg og Martine trillet lillebror (Martine sto på søskenbrettet).. Martine var litt sjenert i begynnelsen, men ble møtt av en haug med super koselige personale. Da Martine skulle vise frem sin lillebror gikk av beskjedenhet bort. Da var hun stolt!

Martine går på avdl hubro!

Hun satte seg fint på benken utenfor, for da skulle dem ha lunch. Jenta mi var i godt humør, men ikke helt enig i at mamma måtte dra. Men etter litt småprat gikk det greit. Jeg kikket bak meg en gang da jeg gikk og så underleppa til Martine rista.. Det stakk i mammahjertet. Men utrolig nok kom det ingen gråt.. Personale der er flinke til å prate og kommunisere med barna. Og det er jo super viktig!

Bildet dem tok av Martine i går var allerede på plass..

Nå skal mor publisere dette innlegget, legge lillebror i vognen og trille bort til gojenta si! Spent på å høre hvordan dagen har vært. I går var hun der 2 timer. I dag har hun vært der i 4-5 timer!:)

Klar for mat i bhg.:)
Del innlegget mitt

13 thoughts on “Merk barnas klær!

 1. MammaLise: Hehe, ja det var igrunn litt ironisk :P Hehe

  May Hilde: aah se der ja!=)

  Anonym: Ja alle stemplene var svarte. Fargene er kun utsene på stempelet. Har ingenting med trykket å gjøre :P

 2. Er stempelet i svart? kunne ikke se det inne på nettsiden du linka til:) bra hun trives godt i bhg da=)

 3. åja sånn ja :) For jeg trodde at jeg hadde lest å sett bilder av hu fra bhg før så jeg skjønte ikke hva jeg surra me :p hehe

  men da henger jeg med.. har ikke vært så møe på pc i sommer heller (om du allerede har skrevet det et sted)

  ha en fortsatt fin sommer og lykke til videre i bhg med martine og hjemme med lille matisse :)

 4. Har tenkt på å bestille navnestempel lenge, men berre ikkje fått somla meg til det. No derimot er det gjort, så takk for påminneren!! :)

  Barnehagen til Martine høres heilt super ut, og det lille vi ser, ser så fint ut :) Geniale skap dei har i alle fall. Lykke til videre med barnehagestart.

 5. Hehe ironisk at reklamen under kommentarene var fra merkalt.no på merkelapper :p

  Jeg er egentlig godt fornøyd med merkelapper jeg stryker på klærne, men kanskje jeg skal ta en titt på disse stemplene :p

 6. Vurderer å kjøpe det selv. Jeg bruker rettetanga på de navnlappene,så det er litt mer lettvindt enn å dra frem strykejernet :p
  Meeen dette er jo enda lettere,hehe!

  Moro å høre hun trives i nye bhg :)
  Store flinke jenta!

 7. Navnestempel er helt genialt, ja…

  Godt å høre at Martine trives i ny barnehage..
  -Søte jenta! =D

  Og, det er ikke greit å gå fra disse små når de sitter å er på gråten.. :(

 8. Søta, så bra og høre at det går bra med overgangen til ny bhg =)

  Og supert å merke, da blir vi som jobber i bhg VELDIG glade =) Er kjempe nøye på det selv, men de skulle jo bare mangle =)

 9. har hatt sånn stempel en stund vi også.. kjempe genialt! det var et samme innlegg på bloggen te Rebekka, der ble jeg «kjent» med det :)

  Jeg trodde martine hadde gått i bhg lenge jeg ;p hehe
  fine martine :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *