Ja i går kom det frem at Jackson er død.. Mange trodde kansje at det var fake, men det ser jo ut som dette er sant nå? Ble kansje all comeback presset for stort, siden han døde av hjertestans?

Jeg personlig syntes Jackon hadde utrolig bra sanger og en fantastisk stemme. Men som årene gikk ble han ikke akkuart favorittpersonen nei. Så mye han gjorde med utsene som ødela han helt.. Også var han kansje litt for glad i barn?.. Ingen tvil om at Jackson har hatt ett ganske så spesielt og hardt liv. Men for å være ærlig syntes jeg han har skyld i mye selv…

Michael Jackson

Men nå er iallefall denne store stjerna død.. Det blir nok en dag få kommer til å glemme.. Hvil i fred.

Hva syntes du om Michael Jackson?

Les mer på vg

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Michael Jackson er død

  1. MJ har gjort mye bra i sitt liv som han har levd.. men kansje mange av ryktene tok knekken.. mange kalte han pedofil og mye mer. kansje han var glad i barn men ikke på den måten.. han var en berømt mann som kunne gjøre det han ville.. men tror ikke han var en pedofil mann..
    Han lagde noen bra sanger som mange hører på. kansje mange hører på – you are not alone- ? jeg hører mye på den når jeg sitter alene hjemme. og da smiler jeg og tenker på at venner er dær..
    MJ er en person som jeg aldri kommer til og glemme.. han er her selv om han er død.. og kommer altid til og være det:)

    Ylwia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *