Ja som de fleste andre syntes jeg det kan være vanskelig å finne på nye og spennede middager. Det går jo som regel i det samme. I det siste har jeg prøvd ut to nye middager, og de er jo bare helt nydelige. Legger ut oppskriften her. Veldig enkle og ikke minst lettvinte.

Kunne tenkt meg å få litt innspill til nye middager som kunne vært spennede å prøvd ut. Har du en god oppskrift?

Parpadelle

 Stek opp hele kyllingfileter

 Stek til dem er hvite på begge sider. De skal være nokså gjennomstekt, men noe rosa inni går greit.

 Legg filetene i en ildfast form

 Deretter skal du tilføre dette på filetene..

 Først en god dæsh med pesto. Jeg har brukt 1-2 gode tskjer. Kommer ann på hvor store filetene er.

 Deretter strør du godt med parmesanost over. Dette setter du inn i ovnen på 225 grader i ca 15 min. Se litt an på fargen. Den skal bli gylden. Om du vil ta de siste minuttene på grill :)

Kok opp båndspagetti og steinsoppsaus. Når alt er ferdig heller du sausen over i båndspagettikjelen slik at det blandes. La sausen trekke inn i spagettien i ett par min før den serveres.

Om du vil ha et sunnere alternativ kan du lage enten wok inntill eller fullkornspasta. Og kanskje en lavkarbosaus?

 Så over til woken. For å få en super god og krydret smak bruk grønnsaksbuljong. Maggi buljong med mindre fett.

 Hakk denne opp i småbiter under varme. Pass på for denne svir seg fort. Du kan også dele den opp i rivjern, men gjør du slik som på bilde blir det en sterkere smak

 Deretter tar du den type wok du ønsker. Her valgte jeg en ferdig frysepose. Denne var med hvitløk og var veldig sterk! Nydelig, men fy for en ånde.. Tror jeg går for en annen senere..

Kyllingwraps

Del kyllingfilet opp i strimler. Stek dem og deretter strø krydder over. Kutt opp salat og grønnsaker. Varm tacowraps i ovnen eller i micro. Sett frem vanlig revet ost, og permesanost. Sett også frem pesto. Lag ferdig litt forskjellige italienske dressinger (slike som er i pose som man må blande med enten olje eller lettrømme). Prøv deg frem med disse ingrediensene. Jeg liker best kylling, salat, agurk, ananas, vanlig ost, permesanost, italiensk dressing og wraps. Mens Kristoffer derimot har også mais og pesto på. PS: dersom du vil ha retten enda sunnere bruker man grove tacowraps.

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Middag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *