I går var det duket for konsert med Milk Inc. Endelig kom de til Telemark! Kvelden startet hos Ida. Hun hadde grillfest. Koset oss der en stund. Da Anne kom hjem dro jeg til henne. Der stelte vi oss litt for kvelden, mens vi drakk litt og danset!:) Litt senere dro vi begge til Ida igjen og var der frem til vi skulle ut på byn.


Ida har funnet ut en ny måte å stryke på.. (Må si at det ikke funket sånn veldig bra nei…)

Anne steller seg, og jeg danser (siden jeg allerede hadde stelt meg..)

4 festglade jenter tok taxi ut til Langesund og var klare for konsert! Da vi kom møtte vi en haug med kjente som vi satt og skravlet med før konserten begynte. Ja, konserten var bra den. SÅKLART siden det var selveste Milk Inc. Men kan ikke akkuart skryte av hele opplegget. Var ganske fattig alt sammen. Med lys, lyd osv. Lyden hakka litt innimellom. Han som spilte keybord mista det i bakken, og utrolig nok fortsatte keybordet på sangen å spille? Haha. Er det driti ut eller? Playback sa du? Men sånn alt i alt var jeg fornøyd! Er helt i lykkerus etter å ha hørt sangene hennes.


Annie og meg


Lise og Lynn


Selveste Milk Inc


Anne med nye briller

Alt i alt en kjempe velykket kveld med gode venner. Møtte utrolig mange kjente i går å. Kjempe koselig. Vi var jo også innom Wrightegaarden og hotellet, men endte opp på dansegulvet i pianobaren på Torden. Der DJ Babek spilte.

Vi møtte blandt annet Einar


Andre vi møtte var Silje (til venstre) og Stian (til venstre på det høyre bildet). Han siste der aner ikke jeg hevm er. Gjør du Anne?

I dag er formen helt på topp (utrolig nok…) Sovet lenge med gutten min ved min side. Martine har sovet hos mamma og pappa. Kristoffer skulle egentlig ha henne, men siden mine foreldre spurte om de kunne ha henne sa vi ja til dette. Litt utover formiddagen/ettermiddagen hentet vi Martine. Jeg fikk helt sjokk, for jeg syntes hu hadde vokst på 1 natt! Hehe. Men utrolig nydelig å se jenta mi igjen. Er deilig med litt barnefri, men utrolig deilig å se henne igjen å..

Senere på kvelden dro vi ut på Twende. Ja, jeg sa jo at jeg aldri skulle dra dit igjen. Men min bror Sondre ringte til selveste sjefen og fortalte historien. Hun snakket da med serviøren, som fortalte at vår historie ikke stemte. WHAT!?! Jaja, man kommer langt med å juge til sjefen! Sjefen beklaget så mye og sa «Ja, kunden har jo alltid rett». Vi fikk gavekort til 4 på middag, hvis vi ville være så snille å komme tilbake. Hun sa også at dersom vi kjente noen andre som hadde fått denne behandlingen, skulle de bare ringe så fikset hun gavekort til disse også. Da snakker jeg service ja! Så i dag bestemte vi oss for å prøve igjen. Servitørene kjente oss igjen *fniis*. Hu dama var ikke på jobb (heldigvis..). Vi fikk hver vår biffrett etter 40 min. Vi drakk også 2 glass brus hver, og bestilte hver vår dessert. Alt dette kom på 1366,- Og jammen måtte vi ikke betale 1 kr! Såå nå er Twende tilgitt.:)


Tante Annie, lille Martine og Sondre på Twende


Meg og gutten min


Venting er kjedelig…. Selvom denne gangen var det ikke fult så lenge..


Middagen (fikk såklart poteter og saus i tilegg. Selvom de klarte å glemme sausen. Men etter å ha minnet de på det beklaget de å kom ut med den etter 1 sek )

Når kvelden prøvde vi med litt grøt igjen. Vi lagde den litt tynnere i dag, og det gikk kjempe bra. Martine storkoset seg og svelget som bare det. Så fremover nå blir det massegrøtspising tenker jeg.


Først får jeg litt grøt av mamma. Nam nam..


Så får jeg litt melk av pappa. Glemte ett øyeblikk hvordan man skulle suge, siden jeg nettop hadde spist av skje.

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Milck Inc konsert + nytt Twende besøk

  1. Vi fikk også kjempedårlig behandling når vi spiste der.. Men vi klagde ikke.. Men burde gjort det.. Hehe.. Er jo kjempebra at de ordner opp etter seg da!! :)

    Så stor Martine blir.. Syntes ikke det e rlenge siden jeg leste at hu akkurat hadde kommet til verden :)
    Kjempe flott tulle! ;)

  2. Haha Aner ikke hvem han på bildet med meg og Stian er:p Meen kanskje en Stian kjente? Siden han poserte så flott ved siden av oss.. haha!:p jaja meg og deg på bytur det…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *