Da Martine var ca 1 år kom min bestemor innom med dukkesengen jeg hadde da jeg var liten. Den var slitt i malingen, manglet noen springler, løs i kantene og luktet skikkelig loft! Men fy så koselig det var å se denne.. Sengehimmelen var jo superfin da jeg var liten, men har kanskje gått litt ut på dato den dag i dag..

Bildet sier vel alt..?

Var det håp for denne sengen? Jeg liker den svært godt da den ikke er en slik «plastikseng» en oftes får kjøpt i dag. Den er av tre, og ligner en vanlig seng. Skikkelig sukkersøt.. Jeg satt den i kjelleren og tenkte at dette skulle bli en av mine neste prosjekter.. Slik ble det ikke..

Da Matias kom til verden ville farmor kjøpe en dukkevugge/seng til Martine som hun kunne leke med. DA kom jeg på sengen i kjelleren.. Svigermor tok på seg prosjektet og tok med sengen hjem..

Martine skulle få velge farge på stoffet, og det ble såklart rosa.. Svigermor har funnet samme stjernestoffet vi har brukt på Matias sitt rom, bare i rosa..

Superflott ble den! Svigermor har limt, malet, kjøpt inn sprinkler og madrass. Vasket dynen.. Sydd trekk til himmelen, dyna og madrassen.

Helt siden farmor dro herifra med sengen har Martine pratet om at «famo male senga…» Så gleden var stoor da hun i dag stakk innom med denne herligheten. Og spesielt koselig for meg å se at min gamle dukkeseng har fått nytt liv :)

Del innlegget mitt

11 thoughts on “Min barndoms dukkeseng får en oppfriskning..

 1. Den ble visst publisert før jeg var ferdig å skrive.. hihi.. Den ble kjempe fin og jeg kan tenke meg at snuppa er fornøyd og at det varmer i mors hjerte at datteren bruker hennes leke :)

 2. Å så koselig! Jeg hadde samme sengen da jeg var liten og den bruker også min jente nå =) Men den har ikke fått noen oppussing, så dette gav inspirasjon!

 3. Å fytti…
  Barndomsminner jaaa!!!
  Nå angra jeg meg fryktelig for at senga mi gikk i søppla da vi rydda på loftet hos mamma…
  Den ble jo knallfin! Og virkelig up-to-date med den nye sengehimmelen :)

 4. Den ble jo helt fantastisk :)
  Koselig med sånt som mor har brukt tidligere!
  Kajsa leker med mine gamle dukker og Barbier :)

 5. Så fin den ble! Skikkelig snilt av henne å fikse den opp for dere :) Jeg har også en gammel dukkeseng (vugge) stående som skal få svinge seg i sandpapir, maling osv. og gies til dattra mi når hun blir litt større (hun er snart 4 mnd nå) så dette var en fin inspirasjon!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *