Idag våknet jeg av en trist beskjed… Min kjære venn Anncha og hennes samboer og datter våknet idag av at de ble evakuert ut av leiligheten demmes. Det var nemlig brann i 2.etasje. De bodde i første. Det gikk bra med de alle 3, men de har jo nå mistet hjemmet deres :( Tenker masse på dere. Må være noe av det værste en kan oppleve. Og miste alt over en brann. Huff.. Får håpe alt fikser seg fort for dere lille venn. Les artikelen TA skrev om brannen her. Les også Anncha sin historie på bloggen hennes her.

Ellers idag har jeg og Anne vært en tur på helsestasjon og veid tulla. Nå veier hun 5080 gr og er 58,6 cm lang. Etter det dro vi på brotorvet og som vanlig kom jeg hjem med litt småtteri da vettu!:)

En blå cardigan

Ballerinasko

Noen søte og freshe sommersko

Ellers idag har vi vært en tur hos Martines mormor og koset litt der, og nå slapper vi av på sofan hjemme. Kosetid er nyydelig..

Kooosestuund

Del innlegget mitt

One thought on “Min dag..

  1. Samme brannen var det ei anna blogger som våkent opp til da hun så ut av sitt vindu i dagmorges. Stakkars vennene dine. Er forferdelig å oppleve noe slikt. Been There.. HUFF!!
    Men du har fått handla mere, artig! Kjempe søte skopar :)
    Er kun de siste ukene at jeg har fått så mye ødemer som det vel kalles..Og har ikke vært hos legen etter at det starta for fullt. Skal på mandag. Så vet ikke hvor jeg er på skalan. Men har ingen andre symtomer, sån i forholdt til om det skulle ha vært svangerskaps forgiftning. Så tar det hele med ro sånn sett. Men er ikke noe morsomt nei. Greit at de ser fæle ut. Kan leve med det.. hehe. Men når man har vanskelig får å gå er det jo kjipt :( gerr.. jaja.. Toppen 7 uker igjen av graviditeten nå.. :D Så overlever vel det også :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *