I dag er en deilig dag.. Matias hadde sin første dag i barnehagen etter han var syk og det gikk veldig bra! Vi hadde også foreldresamtale i dag, noe som også gikk greit.. Det blir som alltid mye snakk om sykdom, og jeg kjenner at nettopp det er litt tungt. Alt preges av all sykdom.. Matias har jo vært mye borte i perioder og rekker liksom ikke «slå seg helt til ro» før han er borte igjen.. Men barnehagen sa at han klarte seg veldig bra! Og at han spesielt i dag ikke bar noe preg å ha vært borte såpass lenge. Mammahjerte smiler.. For jeg sa som sant er at jeg går med konstant dårlig samvittighet når Matias er i barnehagen.. Jeg føler han blir så sliten og fort syk når han er der, og jeg får bare dødsvondt i hjerte av tanken på at han er der i så mange timer omtrendt hver dag.. Men det er vel slik det er å være mamma? Jeg fikk iallefall en god bekreftelse på at jeg gjør alt riktig og at slike følelser er helt normale. 
Martine har jo også blitt syk! (det måtte jo skje..) Men det har kun vart noen dager.. Hun har fått samme utslettet, men har ikke vært fult så plaget. Jeg holdt henne «hjemme» i dag også for å være sikker på at det ikke er noe smitte der (selvom alle blemmene har blitt ruver). Martine fikk være med mamma på skolen og det var STAS! Jeg skulle møte studiegruppa mi for vi skulle skrive ferdig vårt 3. arbeidskrav. Martine var superflink og satt kun og leket. Lille hjerte mitt..
Bilde fra instagram //veronikadoli
Planen var å bli ferdig med oppgaven i dag så vi kunne ta høstferie. Dette gikk i boks og derfor er det deilig å nå tenke at jeg har en uke fri! Uken var nemlig satt av til å jobbe med denne oppgaven… Når jeg kom hjem «feiret» jeg med å starte å male gangen..
Mye av taket er grunnet, mens mannen har listet ferdig. For det manglet endel lister her.. Dette blir SÅ koselig. Fytti, jeg elsker å pusse opp…!!
Nå skal finstasen på og jeg skal møte studiegruppa. For ikveld skal vi feire høstferie med noe godt i glasset.. Jippi!
Del innlegget mitt

10 thoughts on “Min dag + mer oppussing

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *