Da var min dag over, og jeg er blitt 23 år.. Og fortsatt gravid!:)

Martine syntes det var stas at mamma hadde bursdag..

Kjente en ekstra spenning i hele går, da jeg fort kunne fått en litt stor og unik bursdagsgave. Men utrolig lettet er jeg for at lillegutt ikke kom på bursdagen min. Så får vi hver vår dag :):)

Min herlige mann fikset den beste bursdagen jeg kunne fått nå!:)

Martine og pappan hadde fikset dagen på en helt perfekt måte. Dagen ble lagt litt opp etter hvordan jeg ønsket å ha den. De ville ta meg med ut å spise, om jeg orket. Men siden formen var litt dårlig, koset vi oss hjemme istedet. Jeg fikk deilig biffmiddag med MASSE deilig tilbehør… Jeg fikk deilig marsipankake og iste! Midt i blinken..

Kake og biffmiddag..

Dem hadde også ordnet med roser og laget et hjemmelaget kort. Her hadde dem vært i scrappesakene til mor å funnet frem litt til kortet. I bursdagave til jeg objektiv til kamera! Fy for en flott gave. Mer enn jeg noengang kunne drømt om. Desverre er dem helt utsolgt i butikken, så jeg får det om en uke!:) JIPPI!

Dette nydelige kortet hadde mine herligheter laget selv fra bunn av!:)

Som sakt var formen i går litt dårlig. Det begynte som vanlig med bekkensmerter, murringer, kvalme og tretthet. Dette er jo en del av hverdagen nå, så tenkte ikke så mye over det. Men utover kvelden begynte jeg å få verking og prikking i kroppen. Hodepinen kom også snikende. Jeg tok en temp som kun var på 37,5. Men merket at den steg.. Så ringte føden for å høre hvordan det var med feber og graviditet. Dem mente feberen ikke måtte komme over 38, for da måtte jeg ta en tur. Men jeg proppet i meg paracet og fikk etterhvert feberen under kontroll. Det ble tidlig kvelden, og i dag er heldigvis feberen borte vekk..

Nydelige roser fikk jeg også!

I morgen får jeg vite hva min siste eksamen vil gå ut på. Muntlig eksamen vet jeg det blir, men jeg vet ikke hvilket fag og hvilket emne. Allerede på onsdag skal den fremføres og jeg er da helt ferdig med alt av skole og eksamener. Så da er bare det store spm.. Vil jeg rekke å ta eksamen før lillegutt melder sin ankomst? I morgen er min termin.. Spennende!

Del innlegget mitt

One thought on “Min dag + siste skoleinnspurt

  1. For en flott dag, og flott gave og kort :) Deilig å være hjemme og få god mat og drikke :) Lykke til med eksamenstrekking. Og masse lykke til med fødsel når den kommer :) Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *