Når jeg kom hjem fra jobb idag sov Martine! Hun hadde da sovnet kl 13.00 sa Kristoffer. Jeg satt å ventet på at lillegull skulle våkna, slik at vi kansje kunne tatt en tur til byn. Men idag sov hun lenge! Sikkert sliten etter gårsdagen. For her våknet hun nemlig ikke før rundt kl 17.30. Hun hadde da sovet i litt over 4 timer! Det må være rekord. Som regel er det 2-3 timer søvn om dagen her nå..

Men vi tok en lite tur til byn fordi! Fikk med pappan, noe som var kjempe koselig. Elsker å dra til byn eller i butikker sammen med mine to kjæreste. Vi fikk kjøpt inn ett søtt antrekk som Martine skal bruke i sin barnebursdag til lørdag. Antrekket får dere da se på bildene på lørdag!:) Ellers ble det litt prøving av hårbånd og solbriller. Martine ler og koser seg med slikt. Problemet er bare at det nytter IKKE å ha noe på hodet hennes. Hun tar det av med engang! Så nå bruker vi mye luer med knyting rundt. Det går jo med lue uten også, men da må vi få henne til å glemme at hun har på lue. Hehe.

Klar for å dra. Her er skojernet mamma.. Skynd deg da..

På vei til byn. MÅ du ta så mange bilder mamma!?

Pappan koser seg med mat.. Litt sulten kjære?

Her satt da vi på utstilling på down town å spiste!

Martine tar brillene og luene av, så skal hun ha de på igjen. Kjempe flink er hun blitt. Tar lua opp på hodet sitt, selvom hun ikke klarer å tre den på enda da. I dag etter vi hadde dusjet tuslet hun litt rundt på soverommet her. Og når jeg snudde meg hadde hun åpnet skuffen med pyjamasene mine, og tredd 2 stk over hodet. Flinke jenta mi! Nå blir hun såå stor..

Dette skal AV

Heyy, dette likte vi..

Uuuh, kjempe tøff!

Kvelden skal nå nytes med mine to beste. Martine er egentlig i seng, men fikk lov å sitte oppe litt lengre idag, siden hun hadde ett mareritt nettop. Så nå sitter hun helt rolig i den nye stresslesen. Helt utrolig! Hun sitter aldri rolig. Men kun i denne stolen sitter hun rolig. Nå har hun allerede sittet der i 10 min! Så hun sitter med teppe rundt seg å ser på «torsdagskveld fra nydalen». Sitter å digger og hopper opp og ned når det kommer musikk. Etter jeg er ferdig å blogge her nå skal jeg hoppe bort til gutten min å dulle meg inn i garasjen <3 hih, koselig kveld!

Jenta mi følger med på tv

Disse to har kapret mitt hjerte..

Imorgen har både jeg og kristoffer fri fra jobb og vi skal kose oss alle 3 med langhelg! Det er ikke ofte må jeg si…:) Ha en flott kveld alle der ute.

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Min dag!:)

 1. Har det godt i stresslessen hu prinsessa! Hehe.. Blir vertet opp med det hun vil ha.. Tøff med solbriller og, haha.. Synd jeg ikke kunne være med i dag men passet som sagt jentene te bror:D

 2. Nydelige prinsessa^^ Skjønner at dere koser dere mye om dagene snuppa!

  Hu satt jo så fint i den stolen^^ Lille skjønningen det..

  Kos deg med fridag :D Og God helg til dere alle 3.

 3. Handlet dere noe spennende i byn da? :) Skjønne bilder da!!
  Kajsa å prøver ALT av solbriller,hårbøyler ogsånt :p Hun eeeelsker barneavdelingen på hm,og wow butikken :)

  Stilig den stolen,skjønner godt hun koser seg der ;)

  Ha en super duper herlig fridag i morgen :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *