I dag har jeg hatt en koselig dag! Jeg hadde fri, så dagen måtte gripes. Og jeg må ærlig si jeg har fått mye ut av dagen. Da jeg våknet fikset meg og Martine oss litt, før vi dro avgårde på besøk til Kathrine og Thea. Kathrine er ei i barselgruppa, og Thea er da lekevenninden til Martine. Vi koset oss med deilig frokost sammen, alle fire. Barna fikk brødskive, mandarin og sjokolade i sjokoladekalenderen. Det likte dem svært godt. Etter frokosten lekte dem sammen, og storkoset seg. Dem var så søte! Det er jo en stund siden dem har sett hverandre nå, og det er jo så stor forandring. Nå holdt dem faktisk hverandre med selskap. De krabba rundt på gulvet, og etter hverandre i full fart. Dem gav leker til hverandre å kommunsierte masse med «Blæ nja daa dææ YYYLLLL». Dem var bare rett og slett hærlige!

Siden dem kun hadde en spisestol, brukte vi fantasien. Martine hadde ikke noe imot å være midtpungtet hu!


Her leker dem å koser seg…

Jentene er flinke til å stååå!

På vei hjem dro jeg innom Statoil for å ta en vask av bilen. Den var så skitten nå at den bare MÅTTE inn i maskinen. Og poleringsvask til 259,- var min plan. Damen i kassen spør om jeg vil ha den super bra ekstrapoleringsvasken. Den var super bra og polerte hele to ganger! Ja, såklart sa jeg. 399,-(!!) skulle damen ha for denne. Nei, vet du hva. Jeg tar den vanlige til 259,- svarer jeg. Ja, da blir det 299,- sier damen i kassen. Hmm, var det ikke 259,-? Jo men du må jo ha avfetting også, og det kommer i tillegg. Du kan ikke vaske dritten utover! Haha, jaja fint å si ifra liksom. For noe lureri. Til slutt kjørte meg og Martine inn i maskinen, og dette var litt skummelt! Martine holdt seg godt fast i mamman sin, og småpeip litt i begynnnelsen. Men etter en stund ble det bare bedre, og hun fulgte ivrig med. Hærlig hun var!


Før og etter. Såklart ble det så mørkt når jeg skulle ta etterbilde, men du ser at sortfargen er litt finere etter en vask! Haha

Når jeg kom hjem var det bare å hive seg rundt, for her så det rett og slett ikke ut! Så endel rydding og fiksing her og der, så var heimen ryddig. Min kjære kom hjem fra jobb rundt kl 17.00. Hans første arbeidsdag etter permisjonen. Vi koset oss med kalender på tv, før jeg dro avgårde på butikken for å handle inn litt mat. Vi er nemlig så flinke at vi handler kun en gang i uken. Det sparer man masse penger på ja!

Vi handler på Kiwi. Hvor handler du?

Jeg rakk så vidt å hive fra meg varene, før jeg dro avgårde for å møte de hærlige heistadjentene! Da jeg kom var det bowling som sto på planen. Jeg har jo så vidt bowlet før, så jeg ble litt mobbet. «Haha, skal du ha gjerde kansje Veronika?». Men gjett hvem som vant? JO, det var MEG det vettu.. Jadah, over alle oss 8 jentene! Etter bowlinga spiste vi pizza på peppes. MYE surr, og utrolig dårlig betening! Men skulle jeg skrivd alt her, så tror jeg det hadde blitt ett veldig langt innlegg! Og det skal dere få slippe idag..


Lise er i slaget..:) Kom bare på nest siste. haha


Jeanette og Marthe!

Litt av en meny de har på peppes da!

Nå er det avslapping på sofan sammen med min kjære:) Så får jeg beklage litt dårlige bilder idag, men det er rett og slett fordi jeg ikke har hatt strøm på kamera, så da har jeg måttet bruke mobilen. Har du hatt en fin dag?

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Min fantastiske dag! *Bowlingdronninga*

  1. Handler på kiwi vi også :) For det meste. Er det noe litt spesielt vi skal ha,er det ikke alt dem har der,så da blir det på Meny.

    Enig med deg ang Peppes. Vært der flere ganger,og er stort sett like dårlig service hver gang. Dyrt er det å.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *