Ja igår var jeg ute på byn. Og det er jo en stund siden.. Eller jeg har jo vært ute å kikket litt, men igår tillot jeg meg noen drinker :) Kvelden startet med at jeg og Anne Elisabeth dro ut til Lise, der vi stellet oss sammen og hørte på masse bra musikk :) Vi koset oss med noen drinker og prøvde oss på strawberry daiquiri. Den ble ganske så god syntes jeg da.. :) Det var kjempe koselig å være med dere snuppene! Vi 3 koset oss nede i baren hos Lise frem til kl var ca 20.00. Da kom Kristoffer og hentet oss og vi dro ut til Langesund. Der var det jo russe kick off, så vi var jo forberedt på at det kom til å bli endel russ. Men grunnen til at vi skulle ut dit var jo fordi vi måtte få med oss lasgo! Har mange gode minner fra alle sangene hennes. Og hun er jo en utrolig dyktig sanger!:) Men jeg må si jeg ble ganske skuffet.. Det var utrolig bra oppsett, og masse russ. Så tenker nok det var en knallers russe kick off for de som var russ. Meen greia var det at når Lasgo endelig kom på scenen (etter mange timer) spilte hun jo bare en halvtimes tid, så var alt over..?.. Hva var greia med det?

Kl 24.00 var vi alle 3 ganske så lei, så da dro vi! Hehe. Blir endel sliten i huset av så masse fulle russ, med russefløyter.. Baah. Men utenom masse slitsomme russ, og litt dårlig oppsett hadde jeg det kjempe koselig. Møtte mange kjentfolk. Koset oss med deilige drinker som fliinke Thomas laget til oss :)

Takk for en knallers kveld med dere snuppene mine!:) Det må taes snart igjen :D

Del innlegget mitt

One thought on “Min første kveld på byn :D

  1. Det som var fattig med Lasgo var den korte tiden ja.. men snakka med Sondre. Og det var hennes faste show. Hun hadde ikke lenger show … :S Kjedeliiiig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *