På søndagen var jeg allerede 1 uke. Selvom en uke ikke er så mye, går tiden veldig fort.. Mamma koser og duller med meg hele tiden, for hun vil såå kose seg med denne tiden der jeg er så liten.. Og det liker jo jeg veeldig godt! Mamma sier hele tiden at hun føler hun har kjent meg i årevis, selvom vi faktisk bare har sett hverandre i litt over en uke..

Min første uke har bestått av masse besøk.. Alle vil jo så gjerne hilse på meg. Og min storesøster – verdens stolteste viser meg gledelig frem til alle og enhver. På lørdag fikk jeg også møte hele familien til pappa da vi hadde fikset en overaskelsesbursdag til min farmor som ble 50 år!

Vi koset oss med pølser til barna, reker til de voksne, kaker, kaffe og brus..

Mamma skyter meg opp i skyene, og forteller alle hvor flink gutt jeg er som allerede sover 45 timer i strekk om natten. Ellers våkner jeg ca hver 23 time for å få litt pupp.. For det er nemlig noe av det beste jeg vet…

Jeg sover mye, men har ca 2 våkenperioder i løpet av dagen. På formiddagen liker jeg å se på, herme og prate med mamman min. For øyekontakt er noe jeg har blitt veldig flink på. Herme etter mamma er jeg også veldig glad i! Også er det jo veldig gøy når hun hermer etter meg.. Da kommer jeg ofte med et herlig smil.. For ja, jeg smiler allerede! På kvelden er jeg ofte litt uroligere.. Det er ikke alltid så lett å få mamma og pappa til å forstå hva som er galt.. Men det er nok magen.. Men jeg vil ikke ha noe kolikk nei…. :P Med litt pupp roer jeg meg etterhvert, og da blir alt mye bedre..

Mamma syntes jeg er verdens fineste gutt..

Jeg har også vært på min første kontroll på helsestasjon. Helsesøster pleier å komme hjem til oss, men siden vi var i så god form tok vi likegodt kontrollen da vi var der på veiing. Mamma var jo veldig spent på om vekten min hadde gått opp, og om melka virkelig hadde kommet.. Og det skal jeg si den hadde! Siste kontroll på sykehuset (21/6) veide jeg 3560 gr, og bare 6 dager etterpå veide jeg hele 3990 gr! Det er over 400 gram på rett under en uke..

Klar for kontroll.. Hva skjer nå?..

Da var det ingen tvil.. Jeg får godt med mat. Jeg var supervåken da vi hadde kontroll, og jeg fikk med meg det meste. Helsesøster ville gjerne prate litt med meg, og jeg var helt med! Helsesøster skrøyt meg også opp i skyene over hvor «langt frem» jeg var.. Ja, tror hun brukte det ordet.. Ikke at jeg helt skjønner hva hun mente med det..? Hun sa jeg fikk masse øyekontakt, hermet og gav god respons.. Og det viste jo mamma.. For det gjør vi jo hver dag hjemme…

hei hei helsesøster.. Deg likte jeg!

Mamma fortalte at hun trodde hun hadde fått et smil fra meg. Helsesøster fortalte at hun ikke var i tvil, da jeg hadde vært så ivrig og gitt så mye respons. Hun ba mamma dra hjem å skrive i boken at hun hadde sett meg smile for første gang..:)

Etter kontrollen ble jeg veldig trøtt!

Ellers har jeg funnet ut av uroen over vuggen er utrolig spennende! Den går rundt og rundt og lager en herlig lyd! Det er jo kjempe spennende å se bamsene i forskjellige farger flytte på seg. Også ser jeg en del på storesøstra mi som alltid står ved siden av å passer på at jeg har det bra..:)

Den spennende uroen! Med storesøster i bakgrunn

Dette var VELDIG spennende..

En fin fin uke med min herlige familie.. Jeg gleder meg til fortsettelsen….

Her er bilde vi sendte til avisa.. Da vi endelig fikk et okey bilde, så sovnet jeg..
Del innlegget mitt

5 thoughts on “Min første uke i denne verden

  1. Han er nyyydelig! Gratulerer så mye, endelig kom han! Jeg har vært innom her for noen dager siden, men hadde ikke hender til å skrive noe- eller hadde jeg? Husker faktisk ikke helt (du vet den boblen..hihi..). Uansett er jeg så glad for at alt er vel overstått og at dere er hjemme med skjønne lillebror! Hurra!!! Klem fra Heidi

  2. OI!!! Det var mye på en under en uke!! :D Morro! Når man tenker på at 150-200/250 g i uka er det «normale»… Alt er jo på stell!!! LYKKE!!! :D Godt å høre at dere koser dere! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *