Nok en helg er over. Denne har vært endel hardere enn vanlig. Jobb fredag – søndag + at jeg skal på imorgen tidlig. Vegene har vært grusomme. Listene har vært fulle. Men vi har kommet oss igjennom dem hver dag. Nå vil vi ikke ha mer snø. Nå er det nok rett og slett. I tilegg til en nokså slitsom arbeidshelg har Martine vært våken helt til 04.40 inatt! Klokken 02.00 dro Kristoffer avgårde for å hente Sondre og Anne i Porsgrunn, så da tok han med Martine. Da roet hun seg litt, og hu mor fikk sove i ca 4 timer før en ny arbeidsøkt. Ikke vet jeg helt hva som var galt i natt, men tror det var magesmerter eller tennene. Huff, det er helt grusomt å ha ei lita tulle trøtt og grinans, og ikke vite hva som er galt..

Oppturen iløpet av helgen var vel lørdagskveld. For da fikk jeg slappet av under teppe. Fikk nydelig ytrefilet av gutten min. Og masse lørdagskos med Martine og Kristoffer. Etter en halvtime i dusjen, 25,5 grader i stuen fikk jeg endelig varmen i kroppen! For ute var det kaldt denne lørdagen.

Snille gutten laget deiilig mat!

Er det lørdag, så er det lørdag.. Utrolig hvor mye gris en liten unge kan lage av 1 (!!) bit sjokolade..

Neste helg er det nok en jobbehelg. Ja mye jobbsnakk på bloggen her om dagen, men slik er det. Det er hverdagen min! MEN helgen etter det er det fri! Og da er det NEI til all jobb. Da skal vi nemlig ha en skikkelig babyfest her hjemme! For 3 mars blir jo Martine 1år. Og vi har invitert hele 7 småbarn. GLEDER MEG! Det er så hærlig å ha barn! Og ikke minst, ha venner som også har barn.

Men, hva skal vi ønske oss i gave til Martine? Hun har jo det meste!

Vell, litt mer spennede leseinnhold får du se imorgen! For endelig er jeg ferdig med innredningen på soverommet. Eller, kansje ikke helt ferdig, men det hjelper seg. Den siste hånden på verket får dere se imorgen!:)

Nå koser jeg meg på sofan etter trening. Nå er det film «the wedding planner». Ha en flott kveld!

Denne filmen har jeg sett maange ganger, den er så hærlig! Kansje jeg får litt tips til mitt eget bryllup..:P?
Del innlegget mitt

8 thoughts on “Min helg

 1. se her ja,gjett om det er ei tulle som har kosa seg med sjokolade,hehe:)så skjønn da:)
  Christian ser han åsså,hehe!!Må vise han litt av detta bloggegreiene,han syns det er ganske spennende:)

 2. Herlig med frihelg! Det har du virkelig fortjent nå!!
  Herlig bilde av Martine da! Hehe, så søtt når de koser seg med maten:)

  Klem

  SV: Ja, det er nok sunt for alle parter=) Kosa seg som bare det på lørdag iallefall =)

  Kesam er godt ja! Elsker den med vanilje blandtet med nøtter f.eks mandler eller valnøtter og kanel! Det bør prøves. Du kan jo kutte opp epler og ha i også! Det er skikkelig godt!

 3. hehe takk alle sammen! Ja føler jeg fortjener en frihelg inniblandt :)

  Grise med mat er jo verdens beste ting!

  HAHA hva var det jeg hadde skrevet. Martine blir 3 mars! Haha, jaja. Som du sier er det bevis på mitt stress :D:P TAKK for at du sa ifra. Slik setter man pris på!:)

 4. så utrolig shønn lille er:) går ut fra det var 1 år hun ble 3 mars. syns veldig godt at u kanskje stresser litt når man ser sånn skrivefeil, men det er jo virkelig forstårlig. off, skjønner godt det ikke er moro og jobbe i sånt vær. fleste personer har jo fått beskjed om at det er lurest og la bilen stå frem til i dag, men i en sånn jobb har man jo ikke akkurat masse valg. :( håper u koste deg masse når u først hadde tid i heimen med dine hærlige:)

 5. åååh syntes ikke det er lenge siden du fikk henne jeg! skjønne lille martine. korslig med barnebursdager ^^ kan nok vente en liten ting herfra etter hvert også da ja :)

 6. unner deg virkelig en frihelg da ja søta :) fullt fortjent syns jeg!
  såååå moro det blir med huset fullt av unger som vil feire martine :D tenker jeg blir stas for henne det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *