Denne helgen har jeg hatt fri. Å fytti så godt det har vært. For når jeg satt meg ned å så på det hadde jeg faktisk bare hatt 2 HELT jobbefrie helger siden jeg begynte å jobbe. Sånn er det. Når man har lav stilling, må man ta ekstra for å få fylt opp ukene. Men jeg liker meg så godt i jobben min, så da blir det ingen problem vettu.

Denne helgen hadde jeg planer om å slappe av og rett og slett kose meg. Og slik ble det, selvom jeg ikke har sittet i ro en time i strekk engang. Haha. Jeg og min kjære har nemlig prioritert bryllupsplanlegging på det fulle. Og til dere som leser bryllupsbloggen: Nå er den oppdatert!. Fredag koset vi oss med photoshoot i stua til litt invitasjoner osv. Lørdag dro vi ut å handlet inn siste rest til innbydelsene, og mye mer til huset vårt. Det kommer nok ett aldri så lite interiørinnlegg om litt med mer av det jeg har handlet inn (interiørinnlegg som noen her er så glad i!). Mamma og pappa ville ha Martine lørdagskveld, og det gikk såklart fint. Var en stund siden hun hadde vært hos de på overnatting nå. Så da ble plutselig jeg og Kristoffer barnefrie for en kveld. Da bestemte vi oss for å finne på noe sammen!

Anne Elisabeth hadde jo tidligere spurt om vi skulle ta en tur ut på lørdagen, så da takket vi ja til dette. Hun kom opp til oss på kvelden og vi koset oss med pizza og film. Jeg kjente at formen egentlig var slapp og jeg følte meg virkelig tiltaksløs. Anne dro meg med opp på badet der jeg fikk slengt på meg litt sminke, sprayet håret med litt hårspray og slengt på en kjole. Da vi kom ned serverte hun meg ett par shotter og satt på «vår» sang when love takes over. Da skal jeg si deg at den livlige Veronika våknet. Alle tre koset oss masse hele kvelden, og ble etterhvert kjørt ut til Porsgrunn av Marius. Vi koset oss en stund på jimmys, men avsluttet tilslutt på PARK. Er ikke ofte jeg er der gitt, men er jo koselig der da. Marius møtte oss ute på slutten av kvelden, noe som var koselig.


Annie frister meg med en ett smil og en dans.

Mens Kristoffer gjør klar en shoot.


Da var det bare å hive dne innpå. Ikke misforstå bildene. Jeg syntes den er god, ellers hadde jeg ikke drukket den. Den gir bare litt frysninger på ryggen noenganger..

Og da var vi igang..

Takk for nok en koselig kveld med min kjære samboer og min aller besteste venninde Annie!:) Mange kjente ute, noe som alltid er koselig. Møtte også Veronica for første gang! Det var på tide syntes jeg, siden vi nå har vært «bloggvenner» i over ett år.

En litt sykt bilde av meg.. jaja, sånn vi liker det..

Har du hatt en finfin helg?

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Min helg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *