Her kommer et bildras fra min helg.. Enjoy!

I helgen har vi alle tre hatt fri sammen. Jeg har sakt det før, og jeg sier det igjen… Jeg elsker slike helger..

Lørdag

Lørdagen startet med at vi dro innom Betania på loppemarked. Herlige Rebekka har stått på som bare det sammen med venninnen Yuly.. Et stort og fint loppemarked som gikk til en bra sak! Martine koset seg i solen med pølser og is og lekte masse på lekeplassen. Svigermor var også med, så formiddagen ble tilbringt sammen..

En pust i bakken etter loppemarked.. Sjekk fødeansiktet er på vei..:P:P

Etter loppemarked og litt besøk tok vi turen til byen! Vi hadde noen små ærend som måtte gjøres i løpet av helgen. Mens vi først var der koset vi oss på subway med god mat og coockie! Martine var som vanlig blid som en sol..

Pappa og Martine koser seg med coockie..

Mens jeg blir sjarmert av Martine..

På vei hjem fikk vi hentet Martines nye seng (som ble satt opp samme ettermiddagen) som jeg skrev om i forrige innlegg. Vi fikk handlet inn og var klare for å dra hjem..

Martine er blid som alltid..:)

Kvelden kom og jeg og Kristoffer startet på prosjekt «baking«. Vi skulle lage motorsykkelkake (sjokoladekake) med smørkrem. Dette lages jo da i en form som gjør at kaken blir formet som en motorsykkel. Vi fulgte oppskriften, men vi fikk det ikke til! Jeg har jo laget slike kaker før, og det har aldri vært noe problem.. Men denne gangen ville ikke det øverste laget slippe formen så mønsteret ble ødelagt. Etter 3 forsøk med forskjellige deig, formfett, olje, mel, forskjellig hviletid osv gav vi opp… GURI så sinna jeg var…

Hva skjedde etter dette?..

Mens kakene sto i ovnen fikk Kristoffer en liten oppfrisking på håret. Det var blitt langt, og på søndag var det jo konfirmasjon.. Og ikke minst 17 mai på tirsdag.. Så da tok jeg saksen fatt. Det ble veldig bra, og han fikk masse skryt :):):) Kristoffer fant jo ut at vi bare kunne dekke stolen med plastfolie så slapp vi jobben med å få hår vekk fra puta etterpå..

Og slik det det denne gangen..:)

Søndag

Søndagen var kommet og det var klart for konfirmasjon. Mitt kjære søskenbarn skulle stige inn i «den voksnes rekke». Det er rart å tenke på at han nå er blitt så stor.. Jeg husker jo jeg pleide å sitte barnevakt da han og broren var liten.

Den flotte konfirmanten Robin!:)

En stolt lillebror..

En flott konfirmasjon, der alt var utrolig bra gjennomført.. Flinke tante og onkel.:) Martine var med, og var i hundre fra vi kom til vi dro..

Konfirmanten sammen med sin mor og far.. Fine familien..

En flott dag, som ble avsluttet på sofaen med joggebukse, Kristoffer, Rebekka, Greys og brus/godis..

Martine og mammaen :)

I dag…

I dag var det tilbake på skolebenken.. Jeg kjenner jo det blir tyngre og tyngre å gå på skolen nå siden jeg er såpass langt på vei. Men heldigvis er det mye færre timer nå enn vanlig, og mye fri. Jeg kjenner på kroppen at den jobber veldig om dagen. Formen går veldig opp og ned. I helgen har formen vært strålende (som dere sikkert ser..) mens i dag er den ikke fult så bra.. Jeg har mye magesmerter, murringer, tak i korsryggen, bekkenplager, kvalme og noe hodepine. Forhåpentligvis er dette bare modning, og kroppen som forbereder seg..:) Tenk, det er ikke lenge igjen. Tiden nå er så spennende!!

Meg i konfirmasjon.. Magen er ikke så liten lengre nå. 37+1 uke på vei her.
Legger med et bilde fra nyttårsaften med samme kjole.. Magen har vokst litt ja..
Del innlegget mitt

4 thoughts on “Min helg *i bilder*

  1. Ser ut som dere har hatt en kanonfin helg med mye på planen:) Kjempe fine bilder og for en flott gravidmage du har!:)
    Ha en fin 17 mai feiring i morgen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *