Det slo meg nettop at det allerede er mandag.. Ikke lett å holde styr på dagene når en bare går hjemme. Min sykemld går ut imorgen, men jeg tror nok jeg må utsette den litt. Formen er mye bedre, sålenge jeg hele tiden propper på med mer smertestillende. Og pga smertestillende har jeg mye vondt i magen. Så å være i arbeid tror jeg ikke fungerer enda gitt. Men er nok ikke lenge til. Har jobbehelg til helga, og får håpe jeg er frisk nok til den tid kommer. Frem til nå har jeg omtrendt grodd fast i sofan. De siste dagene har jeg faktisk klart å rydde og vaske litt. Men jeg blir fort sliten og trøtt. Og fort tørr i halsen. Og fikk streng beskjed om å «lytte til kroppen». Presser jeg meg for hardt kan jeg få blødning, og da må jeg rett inn på operasjonsbordet. NEI TAKK….:P

Deilig å komme seg litt ut.. Selvom jeg ser litt sliten ut da.. Sminke er noe jeg ikke har orket å bruke på over en uke.. Og huden er blek, og jeg er blå under øynene. Men det kommer vel av mangel på næring.. Får vel ta meg en skikkelig pleiekveld snart!:)

Jeg har tilbring helgen sammen med denne kjekkasen. Ekke jeg heldig a:P?

Men jeg har klart å komme meg litt ut de siste dagene da. Noe som har vært fantastisk. Men når jeg kommer hjem da er jeg helt utslitt. Kunne tru jeg hadde vært på løpetur i noen timer.. Lørdag var vi på besøk hos mine foreldre. Grunnen til at vi var der var først og fremst for å snakke om bryllupet og budsjettet. Dem vil gjerne hjelpe til litt, og derfor viste vi frem budsjettet vårt osv slik at dem har en viss oversikt. Mer om dette på den lukkede bloggen. Bryllupsbloggen blir stadig oppdatert nå, siden det er mye planlegging fremover.. Søndag kom Lise og hentet meg, og vi dro ned til huset demmes i Langesund. Jeg har jo enda ikke fått sett det, så var på tide. Det var kjempe koselig, og lå veldig fint til med flott utsikt.

Lise tar bilder av den fine utsikten. Hun skriver blogg om huset de skal pusse opp. Se HER

Nydelige huset demmes.

Når jeg kom hjem følte jeg at jeg hadde masse energi så da startet vi på hagen. Etter kort tid sa kroppen at nok er nok.. Så da måtte pappan ta over gitt. Og Martine ville gjerne sitte på ryggen, og IKKE på gresset. Det merkes at lillegull får tenner om dagen ja. Det blir såå fint i hagen nå. Masse fine blomster som titter opp her og der. Og MASSE tulipaner overalt.. Men det er mye jobb med hage.. Det er helt sikkert. Men når jeg blir frisk og får mer energi skal jeg ta ett skikkelig tak i hagen ja.. Jeg fikk slappet av å roet meg litt resten av dagen. Kvelden tilbringte vi med Silje og Morten. Vi spiste grøt (veldig spennede middag! Hehe.. Men det er det alt går i om dagen..) skravelt og så på film. Se opp het filmen.

Tiit tiit

Flinke pappan og jenteungen.. Hehe. Se på alle de fine tullipanene som dukker opp i beddene rundt gresset

Litt av hagen. Denne øya blir veldig fin på sommeren da buskene ikke er så nakne..:P

Bak huset. Her begynner det å blomstre..

Disse blir store og flotte. ROSA hærlige blomster

Idag er første dag jeg har klart å stå opp til «normal» tid. Tidligere har jeg jo ligget i mange timer pga smerter. Idag hadde jeg litt vondt i magen, men det gikk fort over. NYDELIG å kunne stå opp med sitt kjære barn. Spise frokost sammen, og nyte morgensolen som titter inn vinduet. Men hu er jo bånnhol den jenta.. Etter froosten krabber hun ut i stuen og starter på popcornen som står på stuebordet. MmmMMm hører jeg hu roper ut, før jeg rekker å se henne. Hun ler og hyler, og jeg forstår straks at det er drømmehagen på tv ja. Popcorn og god underholdning. For en bra start på dagen, tenker vel lille Martine..:) I skrivede øyeblikk ligger hun i vognen ute å sover som en stein. Jeg derimot sitter inne å prøver å finne ut hvordan vi skal ha bordkortene og programheftene til bryllupet. Ikke bare, bare, når en vil ha det beste av det beste…

Drømmehagen og popcorn. Deilig vettu..

Ha en flott solskinnsdag. Nyt hver dag, vi vet jo aldri hvor lenge vi har denne solen.:)

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Min helg. På bedringens vei

  1. Takk takk :D:D

    Koselig at du legger fra deg ett spor Liv Åse..:) Ja, vi pleier ikke gi Martine popcorn, men som jeg skrev rakk jeg ikke få meg med at hun hadde begynt på popcornet før jeg hørte hu sa MmmmmMMm fra stua :P Ble tatt fort bort når hu mor fant ut av dette. Nei, fysj må være forsiktig med dem små:)

  2. Hei Veronica. Godt å lese at du er på bedringens vei… Leste det du hadde skrevet i dag akkurat, og pleier ikke kommentere på noen av bloggene jeg leser, men nå kunne jeg ikke dy meg! OBS OBS!! De anbealer ikke popcorn for barn under 3 år! De setter så fort i halsen, og da er det vanskelig å få det opp igjen! Ville bare advare deg, så det ikke skjer med prinsessa di! Vi mødre beskytter så godt vi kan, men vi vet ikke alt bestandig! Ellers har du en super blogg Veronica. Stå på!! klem

  3. Så deilig å være på bedringens vei !:D Da kan vi snart leke sammen igjen! hehehe… Selv om tiden fremover kanskje kommer tilå gå til mye som skal foregå rett over veien om du skjønner;D hehehe :D

  4. Tenker på deg om dagen :-) Godt du føler litt bedring. Desverre har vi ikke fått besøkt deg,men Mats har heller ikke orket noe – her går det også på smertestillende og mye sofaen og senga :-/ Glad i deg – klem fra oss begge ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *