Mange av mine blogglesere har kansje lest at jeg har en stor hobby når det kommer til sminke og hår.. Da jeg var mindre klipte jeg mye.. Venner og bekjente. Men det er jo hauger av år siden, og mye er glemt siden den gang.. Men det siste året har jeg virkelig turt å prøve meg igjen. De første gangene var grusomme, siden jeg faktisk brukte venner som prøvekaniner. Men det ble faktisk bra! Nå klipper jeg min kjære fast, og innimellom litt venner. Og jeg merker at jeg hele tiden finner småfeil jeg gjør, som jeg retter opp på neste gang jeg klipper/farger. Prøve å surfe litt rundt på nettet etter filmer osv med metoder og tips..:)

Jeg og Anne prøvde oss på striping med folie for en stund tilbake. Og etter vi prøvde ut dette har vi gjort det på hverandre hver gang. Vi er begge veldig glad i nyanser, så derfor er striper midt i blinken for oss. Og nå før 17 mai måtte vi jo såklart stripe og piffe opp håret litt.. Mitt hår har jeg ikke fått tatt bilder av enda.. Så her ble resultatet av Annie sitt hår:

Før og etter


Før og etter

Annie

Husk min giveaway som går ut på torsdag!! Har du enda ikke meldt deg på, gjør det nå HER.. Alle kan bli med, uansett om du har blogg, profil eller noe!:)


Minner også om bloggtreffet som skal være onsdag til uka! Vil du være med, send en mld eller legg igjenn en kommentar :)

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Min hobby :)

  1. Du er utrolig flink med hår! Kjempefin ble Anne på hue :) Hvis jeg bodde i Porsgrunn, kunne jeg vært fast kunde :p Jeg «klipper» samboeren med maskin, mer klipp enn det tør ikke jeg begi meg ut på:p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *