Igår var det enda en kveld sammen min aller beste vennine Anne Elisabeth. Hennes mann har vært borte en hel uke nå, og jeg har jo da vært erstatingen for han! Hehe. Vi har koset oss masse!

Vi hoppet begge himmelhøyt da vi fant ut at de solgte «she`s all that» på europris. Dette er jo tidenes film da vi gikk på barneskolen. Alle har vel fått denne på VHS fra TL-klubben?? Så Annie hadde vært å kjøpt en slik film til oss begge og nå gleda vi oss veldig til å se denne igjen (da det var 6-8 år siden vi så den sist). Vi koset oss også med UFO kjeks (som alle der ute bare MÅ smake!)

Vi laget nydelig sjokolade fondy :) Kuttet opp masse gode frukter ( eplene var sabla gode igår!). Smeltet kokesjokolade og tynnet den ut med fløte. Deretter duppet vi den gode frukten i sjokoladen. mmmMMmmmm!!! Tenk at vi klarte spise opp hele fatet! Haha

Annies kjære Tinki koset seg masse med mamman sin, tante Vejo og lille Martine inni mage. Du ser her at han er fryktelig nyskjerrig på hva som egentlig beveger på seg inni magen til tante Vejo? Hehe. Utrolig nydelig hamster. Ler så jeg griner av den rakkeren noenganger!

Må bare si jeg er ubeskrivelig glad i deg Anne Elisabeth! Du har en stooor plass i hjertet mitt lille venn

Del innlegget mitt

8 thoughts on “Min kjære, gode venn

  1. Hehe har «designet» den selv. Husker ikke helt nettadr i farta. Men valgte bare en svart genser.. også valgte jeg hva det skulle stå på den da :) Og hvor det skulle stå åsånn :)

  2. ÅÅ, det der frista ekstremt nå altså! Jeg er ekstremt hol!
    She’s all that tror jeg at jeg har sett ekstremt mange ganger hittil, og fikk den jo såklart igjennom den berømte TL klubben ;P

  3. Er utroolig deilig ska jeg si dere! hehe

    Lise? Hvis du tenker på hvor tungt alt er på slutten. Så lite søvn fordi det gjør vondt overalt og i ribbeina.. Alle falske rier og kynnere. Alt vannet.. Savner du det da?!? haha.. Mesunner deg som har ungen ute jeg! Haha

    Hehe, genseren er tøff den ja..:P Så står det bak : Im not fat, im pregnant! Hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *