Etter noen uker med sykdom til og fra var det på tide med en barnehagedag for Martine. Hun og Matias (og forsåvidt jeg) har hatt mye feber, forkjøelse og trøtthet/utmattelse.. Når vi endelig tror dem er frisk blir de jaggu syke igjen. Derfor har jeg nå holdt Martine hjemme noen dager etter hun ble frisk også for å være helt sikker på at denne sykdommen snart slipper taket.. Men å ha henne hjemme frisk merkes. Hun blir jo veldig utålmodig og rastløs.. Og siden vi har endel prosjeketer her hjemme om dagen blir det fort kjedelig for Martine.

Men hun er jo veldig snill og behagelig. Hun er flink til å leke selv på lekerommet sitt, og ikke minst underholde Matias. Deilig alder nå asså! For nå kan dem leke sammen uten at jeg må passe på om hun er forsiktig. Han sier tydelig ifra om han ikke syntes hun er forsiktig nok.. Hehe..

Så vi samlet opp energi og krefter til dagen i dag. For som dere ser har Martine kledd seg ut som tingerling. Det var tid for karneval i bhg!! Og dette gledet Martine seg til. Kry som en hane ble hun kjørt i bhg i dag. Og hun var SÅ spent på hva de andre barne (og kanskje de voksne) hadde kledd seg ut som….:)

Beklager den plutselige stillheten på bloggen den siste tiden. Men det har sine grunner. Jeg skal etterhvert avsløre våre store «hemmeligheter» og jeg er ganske sikker på at vi plutselig da får litt mer forståelse for hvorfor denne stillheten plutselig kom :)

Jeg prøver å oppdatere med jevne mellomrom.. For bloggmateriale har vi nok av… :)

Del innlegget mitt

12 thoughts on “Min lille tingerling..

 1. Heter ikke TingeRling nei, men Tingeling… Spennende å høre nyheter, kos dere i mellomtiden. :-) Datteren din er fantastisk skjønn!

 2. Hun er helt hel skjønn Veronica! :)
  Fineste tingelingen jeg har sett hvertfall! 

  Også så spennende med hemmeligheter da ;)

 3. Herlige Martine, ser ut til at hun kan posere ihvertfall :-) 
  Spennende, gleder meg til å høre hva hemmeligheten er :D

  Ha en fin uke <3 og håper dere holder dere friske nå :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *