Først og fremst.. Gratulerer til alle mammaer der ute med dagen!
Dagen min startet med at jeg våknet opp av at to søtinger kom luskende under dyna til mor.. Jeg hadde da fått sovet ut  lenge og klokken var langt ut på morgen/formiddagen! Martine prøvde ivrig å fortelle mammaen sin hva som ventet henne.. Siden hun var så ivrig var det nesten vanskelig å forstå hva hun skulle frem til.. Mamma!! Ned!! Mat!! Kake!! Laga!! Ja, det stemte. Mamma skulle være med ned å få deilig pannekaker til mat som Martine og pappaen hadde laget. Jeg elsker pannekaker, så jeg spiste som en hest! På min tallerken lå ett herlig kort med bilde fra pannekakelagingen. Jeg tittet  på bilder etterpå, der Martine hadde ivrig hjulet til. Og så også at en del pannekaker lå i søpla etter litt for ivrig hjelping. Haha!
Kortet jeg fikk av mine herligheter!!
 Mor skulle få bestemme hva vi skulle bruke denne dagen til. Jeg hadde sakt tydelig ifra om at det jeg ønsket meg mest var å gjøre noe sammen med Martine og Kristoffer. At vi kunne bruke penger og tid på noe til oss sammen. Martine har jo maset om å bade nesten hver dag nå (selvom hun går på babysvømming hver onsdag). Så da tenkte jeg at en tur i fritidsparken ville være tingen. 
Pappaen og Martine

Mammaen og Martine
Martine er en skikkelig badenymfe! Og siden hun har gått på babysvømming siden hun var ett halvt år er hun virkelig tøff i vannet. Hun står på kanten og hopper uti vannet selv. Så hjelper mammaen eller pappaen med å ta henne imot under vann. Hun svømmer nesten alene, mens vi holder litt i lårene. Hun dykker og lager bobler i vannkanten helt alene. Hun sklir alene, og er ikke redd for noe. I dag holdt det heller ikke med den lille sklien.. Nei hun og pappaen skulle opp i den største sklien, og hun storkoset seg. PS: Denne sklien tør jo ikke engang mor opp i..
I barnesklien skled Martine helt selv! Selvom den var nokså lang og bratt. Det morsomste av alt er å skli på magen syntes Martine..
Badenymfe!
Vi inviterte også med Kristoffers mor og bror. Min mamma jobbet, så da ble det heller en telefon til henne. Vi koset oss i hele 4 timer, med spisepause og is pause.. Martine sovnet som en stein på vei hjem, noe som var forventet..
Pause med slush..
Mitt andre år som mor! Herlig, herlig, herlig!!! På en måte er jeg jo mor til to nå. Selvom mini ikke skal ut helt enda, så er han jo mitt sprell levende barn.:) I går rundet jeg nok en uke, og jeg er nå 24 uker på vei..
Magen min 24 uker på vei. Litt rar fasong da jeg har badedrakt under!

Meg og magen.
Hvordan har din morsdag vært? Har du/din mor blitt feiret?
Del innlegget mitt

8 thoughts on “Min morsdag

  1. åååh for en utrolig koselig feiring av morsdagen! morro å se hvor stor Martine har blitt, og hvorda nhu n har utviklet seg til å bli en selvstendig og flink liten dame :)

    håper du får en kjempe fin morsdag videre.

    klem fra meg

  2. Så koselig feiring av morsdagen! Her har det vært veldig rolig siden Tuva har vært til pappaen sin i helgen, så vi får feire litt i morgen istedet :) Nydelige bilder av Martine iallefall! Merker at vi må ta oss en tur i bassenget snart vi også!

    Ha en fin kveld vidre, og gratulerer med morsdagen:)

  3. ÅÅÅhh så flott dere har hatt det i dag :D har liggi rett ut jeg.. blææh.. Øyvind å Emma har vært på søndags skolen da :-P Ring meg en av dagene da, så kan vi finne på noe :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *