Først og fremst er det så moro å se at lesertallet stiger, og at følgerene blir fler og fler! Det er den største motivasjonen til å blogge.. Jeg setter pris på dere hver og en.

I går var jeg på en veldig etter lengetet date med min kjære venninne Anne Elisabeth. Hun hentet meg etter jobb, og da jeg åpnet døren sto hun der brun som en sjokolade! Ja, for hun har nemlig vært i Syden i 2 uker.. Da følte jeg meg lite fin du.. I andre enden av døren sto jeg likbleik. Snakker vi solarium neste?

Nydeligheten

Vi dro ut på woken og koset oss med deilig mat. Vi skravlet i ett, og det fantes jo nesten ikke pustepauser.. 2 hele uker er mye, og da har vi mye å «Catching up to do».. Vi tuslet videre til Jonas b Gunderersen, og skravla føyk rett som det var hele veien. Vi satt ute langs vannet og koset oss med noe varmt å drikke og ett pledd rundt oss. Ja, for nå er ikke akkurat kveldene kjempe varme lengre.. 

Kos å ha deg tilbake lille venn! Nå skal helgen tilbringes sammen. Det blir koselig :D Lørdag skal jeg i 70årslag til min bestefar. Det blir fun, fun, fun!

 Me and my babe!

I dag er det jo fredag 13, og jeg koser meg i grunn. Kristoffer er på jobb, Martine er i barnehagen. Jeg har fri, og jeg er alene hjemme. Vi holder om dagen på å flytte om på 2 rom oppe. Så nå skal vi få laget ett koselig gjesterom til alle våre kjære gjester. Bilder vil så klart bli lagt ut når vi er ferdige med prosjektet. Akkurat nå står ALT på hue der oppe. Goosh…

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Min nydelighet er tilbake!

  1. Ikke rart du har savna den jenta der :)
    Åh,kan tenke meg hun er bra brun ja! Lucky. . .
    Hørtes ut som en herlig kveld dere hadde.

    Kos deg alene hjemme,det er godt for kropp og sjel i blandt. Og ha en super duper helg med masse kos :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *