Finnkupp, helt klart…

De som har lest bloggen en stund husker kanskje at jeg endelig fikk drømmekjøkkenet mitt etter å ha bodd i huset i ca 2 år.. Det ble lakket hvit, fikk en NYDELIG benkplate, fliser ble malt hvite, og helheten på kjøkkenet ble SÅ nydelig at jeg nesten kunne flyttet inn der..

Noen få mnd senere bestemte vi oss for å flytte.. I dette huset har vi et enda større og flottere kjøkken. Kjøkkenet i seg selv må vel være mitt drømmekjøkken. MEN det er mørk eik.. Jeg har en drøm å få dette kjøkkenet hvit, bruke samme benkplate som i det andre huset og male også disse flisene hvite.. Men mannen sier bare: «DET orker vi ikke engang å tenke på enda..». Det er jo klart at slike planer setter vi jo ikke før etter vi har solgt og kommet godt i orden her. Men Kristoffer mener at han ikke vil begynne på dette prosjektet en gang til.. Veel, vi får se med tiden.. Haha!

En orkide som jeg venter på skal spire frem.. Og en herlig melboks som jeg fikk av min bestemor her om dagen. Denne skal få plass på veggen et sted når kjøkkenet er ferdig malt

Ved siden av kjøkkenet er kjøkkenspiseplassen.. Denne består av en god Veronikablanding.. Hvaler spisebord (med klaff) og 2 stoler. En gammel slagbenk som er kjøpt brukt, pusset opp (ikke helt ferdig enda..), en ikeastol (til Matias) og en Stokke tripp trapp stol (til Martine).. Dette hjørnet er jo forsåvidt koselig, og vi har mange gode samlingsstunder her.. Men det manglet noe…

Herlig liten blomst (ja kunstig…) fra nille og sandkakeformer til telys

Jeg tittet over finn.no og fant en herlig lampe! 1,2,3 så var den min.. Lampen var ikke særlig stor og jeg så med engang at denne ville passe perfekt på vårt kjøkken.. Den var helt ny – prislappen sto fortsatt på.. Den hadde kostet over 1000 kr.. Jeg kjøpte den for 300.. Kupp?..

Jeg fikk smisket litt med min kjære mann etter jobb i dag.. Og 1,2,3 så var den på plass.. DER ble alt perfekt..

Det er gjennomsiktige perler.. Men siden de er så tette kan det se ut som hvite perler..

Ellers ser dere at tapeten på kjøkkenet er revet av.. En gul vegg kommer til syne.. Så litt sånn «under oppussing» her. Men det er vel moro å se litt underveis også?.. Ikke bare sluttresultat?..

Nå er det kveldskos foran pcen med litt redigeringsjobb etter fotoshooter, en kopp deilig kakao og deilig musikk på spotify.. Ha en flott kveld..

Del innlegget mitt

10 thoughts on “Min nye skatt…

  1. Jeg skjønner dere godt begge to :) Men den drømmen blir nok realisert med tiden vil jeg tro :)
    Ønsker deg og dine ei riktig god helg! Klem

  2. FINN er fantastisk :D
    Koselig det ble! Men skjønner du drømmer om lyst kjøkken igjen, blir så lett og fint med lyse flater :))

    Ha en fin helg,
    KLEM JATTE!:))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *