I desember hadde Rebekka en stor giveaway på bloggen sin, med en haug med premier.. Jeg var så heldig å vinne noe jeg hadde ønsket meg lenge!! Nemlig en personlig almanakk!

Dette er jo hva mange kaller «den syvende sans» eller «kalenderbok». Fungerer på samme måte som alle andre bøker, bare her kan du designe din egen. Her velger du forsiden med bilder og tekst. Innvendig kan du bestemme selv hvordan oppsett du vil ha. Om du vil ha linjer eller ruter. Om du vil ha kolloner til barnehage/prøver/må gjøre liste osv.. Du kan selv velge om det skal være synlig når de «røde dagene» skal være, og evt navndager. Man kan sette inn skjema som man kan krysse av for hvordan været er dag for dag, og hvor mange grader det har vært. Ja, her er det utallige mange muligheter..

Min personlige almanakk

På slutten av boken kan man også velge hva dem siste sidene skal brukes til.. Om dem skal brukes til blanke sider, sider med ruter, sider med linjer, eller kanskje man kjeder seg på skolen å vil ha inn noe spill på de siste sidene?

Oversiktlig og enkel side å bestille fra. Her kan du velge mellom farger og str..

Anbefaler alle som er «avhengig» av en slik kalender som meg å bestille seg en slik. Den er ikke så dyr som en skulle tru heller.. Klikk HER for å bestille din egen :)

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Min personlige almanacka

  1. Jeg gav en personlig almanakk til søs til bursdagen. Du kan tro hun koste seg da hun laget den! Veldig kjekt at en kan legge inn og forme den som en vil selv =)

  2. Har sett på rebekka sine. hun bestilte først den mellomstore, men bestilte den største nå andre gangen. Jeg syntes helt klart den største var best da man fikk plass til å skrive det som skulle skrives der =) Den var på str med en vanlig skoledagbok, kansje noe mindre =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *