En ny dag på sykehuset. I dag har vi fått legevisitt og besøk av fysio. Legen forklarte at blodprøvene og røntgen var fin, men at neseprøvene (som viser om han har kikhoste eller rsvirus) ikke kommer før om en dag eller tre.. Han forklarte også at dem var temlig sikre på at han hadde en av disse sykdommene. Og at siden han hadde kommet så langt ut i forløpet kunne de ikke lengre behandle det. Hadde han bare kommet tidligere kunne han fått antibiotika…

Prøvene ville mest sannsynlig vise noe utslag, men legen mente også at det kunne sjules på disse siden han hadde vært syk såpass lenge.. Og at jeg måtte belage meg på at han kom til å ha hoste i alt fra 1 til 3 mnd til. For eneste behandlingen fremover nå var observasjon og evt tilgang til O2 ved pusteproblemer..

Legen ønsket å ha oss på sykehuset iallfall til prøvene kom. Lillegutt ligger tilkoblet til O2metningsapparat 24 timer i døgnet for å sjekke hvor mye oksygen han får under hosteanfallene. Til nå har hostingen roet seg noe, men har økt litt på utover kvelden. Så vi får se hvordan natten blir. O2metningen viser at lillegutt mister mye oksygen under anfallene, men at den går fort opp igjen. Blir den nede over lengre tid må han evt få O2 tilførsel.. Så godt er det at vi er på sykehuset i grunn.

Ellers er lillegutt i strålende humør. Rolig og blid.. Han har fått en uro på rommet som han har blitt svært opptatt av! Fysio var her som sakt og hjalp oss litt med øvelser vi bør gjøre fremover for å gi lillegutt bedre holdning. For nå er han veldig bøy i ryggen og SKAL ha hodet bøyd bakover..

I dag fikk vi ta en liten trilletur ut, og det var veldig godt! Litt slitsomt er det jo å ligge på et lite rom totalt avsperret. For vi ligger jo på isolat pga smittefare.. Men med pc, tv og min lille prins får vi alltids koset oss!:)

Martine er hos farmor og jeg siterer farmors facebookstatus i dag:

Har ikke jeg VERDENS HERLIGSTE barnebarn – så vet jeg ikke……. Lillegutt jobber seg gjennom sine problemer og storesøster lengter. Så da farmor prøvde å forklare – så fant gullet ut, at om hun hostet – så kom hun også på sykehuset – så da ble det endel «hosting» her. Helt til farmor fortalte at lillebror bare «måtte være i senga» på sykehuset. Da blei 2 åringen bra – for hun ville leke ♥
 
Del innlegget mitt

10 thoughts on “Min tapre prins…

 1. Uff, kjenner så godt igjen det du skriver.
  Min var jo 6 mnd når han lå koblet til slangene, og ville jo absolut ikke ligge stille. Ville krabbe han! Så godt din er liten hvis du skjønner.

  Har han vært så heldig å prøve den snørsugeren eller? Den likte ikke lillebror! Han hylskrek mens de tømte nesa for snør!

  Fortsatt god bedring!

 2. Usj, god bedring til den lille gutten!
  Og til deg, stå på! Har hatt lange perioder på sjukehuset med guttungen min og vet at det kan tære på. Husk at det er du som kjenner ditt barn best :)

 3. Huff, så kjedelig at det skulle bli sånn for lille gutten deres… Utrolig dårlig av han turnuslegen asså! Blir sint på dine vegne.
  Ønsker Matias god bedring, godt å være på sykehuset, men skjønner det blir kjedelig i lengden.
  Klem til dere! :-)

 4. Godt dere er på sykehuset noen dager,litt tryggere følelse for mamman :)

  Ja,håper virkelig du tar fatt i denne turnuslegen din! Og rapporterer han,etter prøvesvarene har kommet inn.
  For dette er rett og slett ikke holdbart.

  Fortsatt god bedring :)
  Stooor klem

 5. Du har en stark prins. Detta kommer att gå så fint. Vi var å inlagda med Wilmer när han var to uker så jag vet hur tufft det kan vara. det viktiga är att du är hos han å att han har den trygghet.

  Tusen tack själv för fina ord <3

 6. jeg håper at vist det viser seg for å være kikhoste at dere holder turnuslegen ansvarlig for det! at dere raporterer han så dette her blir tatt på alvor..
  Må si at jeg synst dere er kjempe sterke! stå på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *