Som sakt viste min kjære nok en romantisk side ved seg på valentinesdagen. Vi var begge enige om at det ikke var nødvendig å bruke masse penger på gaver, men at vi kunne bruke dagen sammen. Så jeg forventet INGENTING! Jeg dro til byen en tur i 15tiden, og kom hjem rundt 17. Min kjære var ferdig på jobb kl 16, og hadde vært hjemme litt under en time da jeg kom hjem. Og dette synet fikk jeg:

Den nokså rotete og lite koselige stuen jeg hadde forlatt for bare 2 timer siden, var nå gjort om til en varm og herlig stue med dempet belysning og levende lys overalt. Og på bordet sto den flotteste tullipanbuketten.. Jeg elsker tullipaner, og har nevnt dette for han for ei stund siden. Ikke galt at han huska det! Han har til og med plukket ut forskjellige varianter selv, og tilført hvit og lilla, siden jeg har hatt lilla som tema i stua. Observant mann! Det sto på rolig bakrunnsmusikk fra albumet «love songs».

Det luktet deilig nydusjet mann i huset. Min kjære som ofte lukter olje og jobb når han kommer hjem, hadde tatt seg en frisk dusj, tatt på seg godlukt og en fin skjorte! Hva vi skulle ha til middag fikk jeg velge. Jeg shesset på nachos! Så da laget han det. Selvom vi ikke skulle gi noen gaver, kom jeg over ett skilt med noen viktige ord på. Så dette gav jeg til han som en liten oppmerksomhet, og som en påminnelse på det gode vi har sammen. Resten av kvelden brukte vi på å se film, spise god mat og pleie hverandre. Martine skulle sove hos sine besteforeldre, så vi hadde huset helt alene.

Før vi gikk å la oss dro vi nedom ei veldig god venninne og overakset henne med en aldri så liten valentine oppmerksomhet på trappa!

Dette bilde ble lagt ut kort tid etter gaven ble motatt! Da er det vel bare moro å gi gaver :D
Del innlegget mitt

5 thoughts on “Min valentinesdag

  1. Nåh <3 Koselig å gjøre sånn sammen! Pleie forholdet og kose dere bare dere to en hel kveld! Dere er flinke :) Jeg synes også at tullipaner er helt nydelige:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *