Juni i år hadde mine foreldre sølvbryllup. Da hadde de vært gift i 25 år! Det er ikke galt alså.. Det er en stund det.. Er så stolt av mine foreldre.. De har holdt sammen i tykt og tynt.. Og den i dag i dag virker de like forelsket. De setter pris på hverandre, drar på turer og opplever ting sammen, bidrar i hverandres interesser. Er så godt å se på de to. De støtter hverandre igjenom godt og ondt..

25 år siden fantes det en gutt og en jente som het Frank og Bente… Og de levde lykkelige alle sine dager
Er de ikke fine??

Dette gir meg en tro på at meg og Kristoffer også kommer til å være gift for alltid. Vi også har og skal klare oss igjenom godt og ondt! Mine kjære foreldre er mine forbilder. Er såå glad i de!

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Mine kjære foreldre

  1. Det er såå godt å se nå i de dager da man hører så mye om at «alle skiller seg» . Nei ikke alle gjør det, foreldrene mine har vært sammen i 30 år neste sommer, koselig:)De koser seg i hverandres selskap & er like forelsket i dag som den dagen de møttes:) Alt har sikkert ikke vært en dans på roser, men da er det så viktig at man ser hverandre og prater om det.
    Det som oxo var litt moro er at mamma og pappa har akkurat den samme bakrunden som mamma`n og pappa`n din:)

  2. åh såååå skjønne de er vennen min:)en får trua da kan du si:)men det er veldig viktig med trua ellers er d ikke så lett!!man skal holde sammen,og jeg mener det burde være enkelt når man først har blitt så glad i hverandre:)det er faktisk ikke noe grønnere på den andre siden….For mange kan det sikkert virke spennende med no «nytt»,men da finner nok de fleste ut at:man vet ikke hva man har før man mister det:)Har troen på deg og Kristoffer jeg jenta mi,akkurat som jeg har troen på Christian og meg<3åh jeg bare Elsker han over alt på denne jord:)åsså er det viktig å kunne prate om ting,da ordner det meste seg vettu:)Gratulerer så mye til Frank og Bente<3<3

  3. Godt vi begge har foreldre som holder sammen… mamam og pappa har vært gift i 40 år nå de om jeg ikke husker feil…runder 40 år hvert øyeblikk og alle i familien min har vært gift med samme person hele sitt liv..Det er ett godt tegn:) Vi fire må bringe tradisjonene videre:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *