Denne uken har vært herlig.. Formiddagene har roet seg noe ned, og jeg har endelig litt tid til å kose meg hjemme med Matias nå siden jeg har permisjon. Vi har vært heldige å hatt mye formiddagsbesøk av Rebekka, der vi har spist lunch og sett på serie. Nå er det «private practice» som gjelder og den er HOT HOT HOT!!..

Martine er blitt så flink til å stable om dagen. Uansett hva så skal det stables i høyden. Dette er noe jeg har observert at dem gjør i barnehagen om dagen. Kan kanskje være derfor. Flinke store jenta mi!

Torsdag var nok en formiddag vi tilbringte sammen. Når klokken nærmet seg «hente barnehagebarna» tid dro vi hver for oss. MEN kort tid etter fikk vi herlige besøk av Rebekka OG Thea. Martine hylte av glede da hun fikk se Thea. Går det en uke uten at dem ses er gleden såå stor når dem endelig ser hverandre igjen..

Matias følger ivrig med på jentene.. Det beste han vet!

Matias sin utsikt..

Jentene danser..

Jentene koset seg. De danset, lo, lekte, spilte, spiste mat og rett og slett koset seg. Da dem var små tok jo jeg og Rebekka mye initiativ til at dem skulle leke, danse og synge. Mens nå gjør dem alt av egen fantasi. Gang på gang ser jeg og Rebekka på hverandre med tårevåte øyne.. Vi har verdens herligste små bestevenner..

Jentene spiller på iphone! I forhold til andre som krangler som sin tur følger dem ivrig med på hverandre..

Jeg er glad i Thea bestevennen min!

Pølser til kveldsmat. Det er IKKE feil syntes jentene..

Mange leste nok innlegget jeg skrev om vennskapet til meg og Rebekka.. Og det er ingen tvil om at vårt vennskap smitter over på våre barn.. Vi er veldig takknemlig for dette, da det IKKE er en selvfølge..

Martine ville plutselig fikse håret til Thea. Og dette syntes Thea var helt greit..:)

Fredag, slutten på uka. Klare for helg.. Familien Mæla kom på besøk til oss. Bare denne gangen ble pappaene med også.. Barna leket og badet før det var tid for natta. Thea lå på vårt rom, mens Martine lå i sin egen seng. Barna sovnet før vi rakk å lukke døren.

Siden det var fredag fikk jentene hver sin Kitty is. De koset seg. Gav hverandre litt av hver sin is.. Haha. Deler på alt de..

Etter dette var det skikkelig foreldrekosetid.. Det ble nydelig mat, skravling, latter, film og kos i sofaen. Vi er så takknemlig for denne fine familien..

Magnus, meg, Rebekka og Kristoffer
Del innlegget mitt

One thought on “Mini Mæla + mini Døli..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *