ENDELIG har vi funnet løsningen på et av hovedproblemene på vinterstid her i huset.. Så ja, jeg kan gå så langt som å kalle den «mirakelbalm»

//Sponset

Matias starter tidlig på høsten og slutter sent på våren med tørhet og ekstremt sårhet rundt munn. Dette er jo et kjent problem blandt de små barna, siden dem ofte slikker seg rundt munn når dem er ute. Matias er ganske plaget iforhold til hva Martine har vært, og vi har prøvd MYE uten hell. I fjor gikk jeg over til denne (link<–) balmen, og en ny verden åpnet seg. Vi hadde for første gang funnet en balm som roet sårheten, og som IKKE gjorde vondt. For første gang kunne vi smøre på noe uten at han nektet og hylte. Balmen roet som sakt sårheten, men tok det ikke helt bort. I år derimot fikk jeg tips av ei vennine, om at hun hadde prøvd ut skinlove sitt nye merke «karmameju» og at jeg virkelig burde teste ut balmen på Matias.. Så det gjorde jeg.

Untitljed

Og denne fungerte som bare rakkern! Jeg har brukt skinlove sine produkter nå i flere år, og de overasker og overbeviser meg gang på gang hvor effektive produktene kan være. Jeg vet ikke helt hvordan jeg kan få overbevist dere nok, for dette er virkelig produkter man fortsetter med etter å ha prøvd dem ut en gang. Flere og flere venner av meg har prøvd ut deres produkter, og tilbakemeldingene er som forventet gode.

Mitt spørsmål er egentlig:
«Hvorfor skal produsenter stappe produktene sine fulle av giftstoffer, når de uten har mye bedre effekt?»

Calm balm:

Jeg tenkte at produktet trengte noen uker på å virke, så jeg satte meg som mål å bruke denne balmen på ham flere ganger daglig. Jeg  startet å vaske han i ansiktet med Skinlove sine økologiske våtservietter, slik at jeg var sikker på at han kun brukte rene produkter uten noe parfyme eller giftstoffer. Utrolig nok virket balmen på kun 2-3 dager! Sårheten og tørheten var borte, og det var kun noen små nupper igjen, som naturligvis trenger tid for å gå bort. Jeg merket raskt at han også hadde et behov for balmen i barnehagen, så jeg skaffet meg en ekstra slik at de også kunne behandle han med denne der også. For i den første perioden var han jo kjempe rød og tørr etter noen timer i barnehagen, og etter kun 1 times tid hjemme med balmen var nesten alt borte. Nå har han brukt balmen både hjemme og i barnehagen i ca 1 ukes tid, og «utslettet» er så og si borte. Det er SÅ nydelig å endelig ha funnet noe som fungerer. Jeg hadde startet å miste trua, etter x antall kremer, salver og oljer. Det er vanskelig å beskrive hvor effektiv denne er, så jeg lar bildene tale for seg:

IMG_8670

Jeg har ingen bilder av hvor ille det faktisk var. Men dere får en pekepinne på disse bildene.. Her har jeg smurt med den andre balmen, og fått dempet det tørre og såre, men han er fortsatt rød.

IMG_9077

Etter noen timer i barnehagen uten balmen ( i startfasen). Han bruker den færre ganger i døgnet nå, enn hva han hadde behov for i begynnelsen.

IMG_9166

Her begynner vi å se store resultater! Det røde og tørre er borte. Men det er fortsatt litt nupper igjen.IMG_9982

Slik er han i dag. Svært lite igjen! Han kan bli litt rød dersom vi ikke er flinke å smører hver dag, men så fort vi bruker balmen forsvinner det igjen.

Dette er hva vi i hovedsak bruker balmen til. Men den har jo også et HAV av andre funksjoner. Jeg bruker den mye til mine sprukne neglbånd, og der fungerer den supert. Martine er plaget med tørre hender, og bruker denne på såre områder i tillegg til at hun bruker skinlove sin håndkrem (som også er super!). Jeg har også ei vennine nå som tester ut denne på en hånd med atopisk eksem, og hun har hatt STORE forandringer! Hun har gått over til en mild håndsåpe, Pai sin lindrende håndkrem og denne balmen til såre områder. Jeg fikk nå lov til å dele før og etterbilder! Hun har brukt dette i ca 1 uke.

10726635_10154745620140075_1403905282_n

Våtservietter

Endelig har skinlove kommet med et trygt og godt alternativ på våtservietter. Selvom jeg ikke lengre har bleiebarn, er våtservietter noe som blir brukt daglig her hjemme. Den er alltid med i vesken, og ungene selv bruker de masse. Selv jeg bruker dem *fnis*. Når det kommer til innholdet i våtserviettene er jo også disse (som alt annet fra skinlove) et produkt som ikke er tilsatt parfyme, alkohol, klorin, parabener eller andre tilsettningsstoffer. For ja, dette finnes i de fleste «vanlige» våtservietter som man får kjøpt på butikken. Skummelt spør du meg! Noe jeg la veldig merke til på disse våtserviettene var at dem var luktfrie! Jeg syntes de fleste våtservietter lukter så sterkt.. De var også tykke og gode, samt at de inneholdt alovera som smører. Pakken er stor og inneholder hele 72 enkeltservietter. Min erfaring er iallefall at jeg bruker færre av disse, enn hva jeg har gjort av de fra butikken. Kan være at disse er noe tykkere? Verdt å prøve iallefall!

Skjermbilde 2014-10-19 kl. 01.10.52

Rabattkode

Jeg vet at det er mange der ute som er plaget med det samme som oss. Og jeg vet at det er mange som er skeptiske til nye produkter – iallefall når dem leser «sponset». Jeg har samarbeidet med skinlove i åresvis, og det er en veldig god grunn til det. Produktene deres er trygge, de fungerer og overasker gang på gang. Jeg snakket litt frem og tilbake med skinlove, om jeg kunne få lov til å gi dere en liten ekstra gode denne gangen, og det fikk jeg!! Om du har lyst til å teste ut noen av de nye produktene fra merke «karmameju» får du i dag og i morgen 15% på hele serien. Jeg har ikke rukket å teste ut alle produktene enda, men min vennine frumaela har skrevet et langt og godt innlegg om dem HER, om du vil lese mer.

Rabatt: 15% på hele karmameju serien <– link
Kode: veronikad
Fraktpris: Fastpris på 38 kr. Varer over 1000 kr har gratis frakt.
Periode: Søndag 19/10 – Mandag 20/10

produkter

Om Skinlove

Jeg regner med at de fleste faste lesere har fått med seg konseptet til Skinlove. Men for nye lesere skal jeg skrive raskt hva Skinlove er. Skinlove ble startet opp av to søstre som hadde en helt spesiell interesse for naturlige OG gode produkter. For å kvalitetsikre produktene har disse damene satt seg godt inn i hver eneste ingrediens, og målet er å unngå alt av kjemikaler og giftstoffer. De er hele tiden oppdatert innenfor forskning, og har en bred kunnskap på dette område. Jeg har helt sikkert sendt dem 100 mail, der jeg har spurt om råd og veiledning. Og jeg har fått lange, utfyllende og gode svar tilbake. Så om du skulle være skeptisk til noe, og sender dem en mail skal jeg love deg at de har et godt svar. Produktene dem selger er også «ferskvare» slik at man aldri får produkter som har ligget en stund. Produktene er ikke testet på dyr – emballasjen er resirkulerbar og inneholder ikke BPA eller FTALATES. Du kan lese masse mer inne på deres nettsider.

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Mirakelproduktet

 1. Kære Veronica,

  Tusind tak for den fine anmeldelse af vores CALM balm 02, Vi elsker at høre når vores produkter bringer den slags lykke og resultater med sig.

  Jeg har delt din anmeldelse på vores facebook.

  Tusind TAK

  CHRISTINA DÜSTERDICH
  Digital Communication / PR

  _____________________________________________________

  NO BEAUTY WITHOUT TRUTH

  KARMAMEJU APS
  OFFICE / +45 3887 5513
  MOBILE / +45 2639 7818

  VISIT & SHOP ONLINE / karmameju.com
  FACEBOOK / KARMAMEJU
  INSTAGRAM / Karmameju_Official / ChrisDuster
  TWITTER / @Karmameju

 2. Så godt å se at dere har funnet noe som hjelper. For 30 år siden fikk en av mine sønner samme problem. Han var da 7-8 år. Vi brukte lebepomader og andre kremer. Han hadde bra perioder, men ble ikke helt kvitt tørrheten. En dag leste jeg om nattlysolje som kunne hjelpe mot tørr hud. Han tok disse kapslene noen måneder (husker ikke nøyaktig). Etter flere år med plager, ble han endelig bra.

  • Åh sier du det? Det har jeg aldri hørt om. Så godt å høre at dere også fant noe som hjalp. Det er ikke alltid en ting funker for alle. Man må bare prøve seg frem, og finne ut av hva som passer til sitt eget barn =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *