I går var Anne Elisabeth hos meg, og vi trente zumba og rockering. Idag tok vi enda mer av å trenet til den store gullmedalje. Mer om det på min «slankeblogg». Mens Anne Elisabeth var på besøk var Kristoffer ute en tur, for han får nemlig IKKE lov til å se på oss jenter mens vi svinger oss rundt u stua. Han dro innom han som fikset veggord. Og dem hadde prøvd å printe ut ett veggord. Gosh, var veldig stor jobb forsto jeg det som. MEN når gutten min kom hjem hadde han med seg en prøve da. Å den var jo kjempe fin! Så da ble vi enige om å ha den over døren i stuen. Bildene her ble litt skeive, men satt i sofan og orket rett og slett ikke reise meg. Hehe!

Før og etter


Gutten min er litt nøye da. Hehe.

De vakreste ting i livet
kan man ikke se eller ta på.
De skal føles i ditt hjerte

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *