Jeg har lenge følt at spisestuen som er rommet utenfor kjøkkenet har manglet noe.. Vi har hatt en spisestue som har stått i midten av rommet. Rundt har det kun vært ting på veggene, og i det ene hjørnet ett vitrineskap jeg engang pusset oppHER kan du se hvordan det så ut..

Vitrineskapet vi har i dag..

Da vi giftet oss i sommer fikk vi ett nydelig fult sett med porsgrunn porselen service. I julen brukte vi det for første gang, og fant da ut at vi manglet jo plass til dette! Hvor skulle vi oppbevare det?

Hvit service med en blå kant rundt..

For ikke lenge siden da jeg var på besøk hos min mormor og bestefar spurte dem meg om jeg ville overta ett vitrineskap dem tidligere hadde brukt. Dem har jo flyttet i leilighet, og følte da at dem ikke lengre hadde bruk for dette..

Vårt nye fine vitrineskap..

JA!! Det falt jo rett i min smak.. Pluss at det passer helt perfekt inn i stilen vi har i spisestuen vår. Mormor har tidligere malt det i en lys «beige» farge. Alt annet av møbler på kjøkkenet er jo hvit, så har vurdert om dette skal males hvit slik som det andre.. Fargen på skapet er nå omtrent lik farge som på veggen..

Her ser dere ca fargen.. Og de nydelige detaljene på skapet..

Da vi fikk skapet på plass så det igrunn veldig greit ut. Fargeforskjellen gjorde ikke så mye. Jeg skal få tatt noen bilder av hele spisestuen da jeg sier meg fornøyd med den. Inntil videre får dere nøye dere med å se min (eller vår) nye skatt..

Prøvde meg på ett nedenfra bilde. Noe som ikke alltid er så lett med en mage i veien.. Ble ganske skuffa over meg selv når jeg fikk lagt inn bildene og oppdaget gjenskinnet fra lampene i taket. BAH…

Det er i tillegg lys inne i skapet, vi må bare skifte lampettledning. Når vi fikk innn det nye skapet fikk vi samtidig flyttet spisestuen litt mer til venstre i rommet så det ikke ble så symmetrisk.. Når jeg får tid og energi til å male ferdig Kristoffers hjemmelaga slagbenk blir nok spisestuen knallfin :):)

Middagstallerken, små tallerken og skål til kaffekoppene..:P

Dere får smøre dere med tålmodighet, så plutselig kommer det noen bilder…:)

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Mitt nye vitrineskap…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *