Er det noe jeg er blitt veldig glad i, så er det slike søte og små «punger»… Når dere leser dette stopper dere kansje opp å tenker HVA? Hva i huleste er det Veronika snakker om nå…….

Men jeg mener så klart veskene som i dag blir kalt «pung».. De er elegante og fine å bruke når en skal noe fint. Og veldig lettvindte om en kun skal ha med seg de mest nødvendige tingene..

I mitt tilfelle er dette mobil, bankort, nøkler og evt kamera og lipglos/leppestift… Det kommer litt ann på hvor man skal og hva man skal på.. Som regel er det speilreflekskamera som blir tatt med, og det får naturligvis ikke plass oppi denne lille pungen. Men tar jeg med digitalkamera hender det at det akkurat får plass..

Jeg har alltid vært ekstremt glad i vesker.. Både store og små.. Og det er vel ett par år siden jeg fikk sansen for disse søte og små «pungene».. Samlingen er ikke enda så stor, men har vel rundt 5-6 stk. Gøy å ha litt å bytte på, og eks ha noe som passer til antrekket..:)

Er du glad i å bruke disse «pungene»?
Hva pleier du å ha i din pung?
Kansje du vil vise frem din samling?

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Mitt nyeste innkjøp..

  1. Så utrolig søte, hvor har du kjøpt dem? Har noen små konvolutt vesker. Men de er jo ikke i nærhetne så søte som de du hadde der. Elsker vesker og stasj. =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *