Onsdag reiste min kjære avgårde til Frankfurt med 3 andre gutter! Dem skulle på lyd og lys messe. Dette er 3 år på rad gutta drar ned dit. Eller det vil si.. Sondre (min bror) og Kristoffer dro første året. I fjor takket Kristoffer nei til turen da dette var rett rundt min termin. I år tok dem med seg to andre knallkarer som dem jobber med. En skikkelig guttetur! Jeg sendte med Kristoffer kamera, i håp om at han tar noen bilder så jeg får se litt hvordan turen demmes har vært. Jeg er redd han kommer hjem med ett kamera fult av bilder av lys og lyd utstyr. Hehe! Akkuart der er vi litt forskjellig. Men er vel kansje få som tar så mye bilder som meg? Haha!

Frankfurt!


Dem skulle kun ha håndbagasje, så alt måtte oppi en sekk da.. Kristoffer valgte den minste! Haha. Her har han 2 bukser, 2 gensere, t skjorter, skjorter, undertøy osv oppi. Hvordan går det ann?

Klar for avreise! «Øy, Veronika.. Ikke blogg om detta da.. Du driter meg ut!» Sorry kjære! Måtte bare.. Haha..

Så siden sondre også er på tur, tar Annie og Veronika vare på hverandre. Vi har kost oss hjemme hos meg (siden Martine ligger å sover..:P) med litt trening, mat, kos og paradis hotel! Aldri kjedelig når jeg er med denne jenta. Uansett om vi bare sitter å slapper av i sofan med pcen på fanget er det kos.


Mat til jentene

Annie og Vero

Paradis hotel på tv!


Luftgitar på beinet?


Dette får meg til å smile og le mens min kjære er borte.


Litt gærne. Jeg koser meg i stolen til Martine. Helt perfekt ellr hva?


Nydeligheten

Når pappan er borte savner vi han jo veldig! Men mor og datter har noen skikkelig koselig jentestunder også. På jobben om dagen er det umulig å få noen vakter. Lite sykdom, og lite å gjøre = minus innleie! Trives veldig godt i jobben min, men kunne igrunn tenkt meg å hatt en liten ekstrajobb ved siden av i klesbutikk eller skobutikk. Jeg elsker jo klær og sko så dette hadde vært toppen! Men det er jo nesten umulig å bli ringevikar der tilogmed. Så lite jobb å få om dagen. Det er IKKE bra økonomisk, men fytti å jeg koser meg hjemme med Martine. Det er så deilig å plutselig få masse tid med henne igjen. Når jeg begynte å jobbe syntes jeg igrunn det var litt deilig å komme seg litt ut og få litt «avlastning». Men etter noen mnd savner jeg jo det å være masse hjemme med snuppa mi. Men blir nok bedre når hun begynner i barnehagen, så slipper jeg å sende henne rundt til familien.. Selvom dem syntes det baare er koselig! Hehe.

Me and my baby!

Igår var vi ute en tur med mormoren også å kikket litt på lokaler. Sånn for å oppdatere litt her, så fikser det seg! Vi har 4 lokaler som er ledige, som det står mellom. Alt fra Langesund til Stavern. Så vi får se hva det blir. For dem ekstra nyskjerrige så kommer det hele tiden oppdatering på bryllupsbloggen. I dag har vi hatt en skikkelig kosedag! Vi startet dagen med en good porsjon havregrøt. Martine elsker det! Hun spiser jo like mye som meg. Haha. Etter en stor posjon frokost kommer jeg ut i stuen å ser at hun har startet på godisen også! Utrolig hva den jenta får i seg. Og at hun klarer å tygge å få ned mat og godis som er så hardt! Etterpå koset hun seg med mors pepsi. DET var deilig kan du tru. Egentlig er dette nei, nei! Men idag er det jo skikkelig jentedag, eller hva? Vi får skjemme oss litt bort når pappan er borte.

Der kom mamman. BUSTED!


Her har vi tatt oss til rette meed snop ja!


Pepsi max er tingen.. Oii se.. Litt gris på bordet jo..

Mens pappan er borte låner jeg speilreflekskamera til broren min. Jeg elsker det!! Vi ønsker oss dette selv til bryllupet. Får vi det ikke er det helt klart en invistering vi kommer til å ta etter bryllupet ja. For det MÅ jeg bare ha. Elsker å ta bilder med det. De blir så mye finere..:) Så nå mens jeg har dette kameraet blir det tatt endel bilder ja!

Lurejenta.. Hva pønsker hun på her tru..

Her prøver hu å stikke av med ledningen til pcen!

Haha, se på Martine! Kansje ikke så rart når du ser hvem hun må være med når pappan er borte.. (Annie og Vero?)

Ellers har vi bestilt fotograftime til Martine til mandag. Vi er såå spente! Noen forslag til noen antrekk som er fine å ta bilder av? Har noe klart, men kom gjerne med tips!:)

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Mor & datter kos!

 1. Rebekka: Jaa, det er ikke morro nei. Du er kansje litt mer vandt til dette enn jeg, siden dette er første gangen pappan er borte:P

  Mari: Jepp, er dem jeg har tenkt på:)

  Miriam: Så koselig! Alltid hyggelig når faste lesere legger igjenn en kommentar!:) Ja, er bare helt utrolig at folk faktisk kan oppføre seg slik! Heldigvis fikser det seg denne gangen, men det er bare flaks! De stednene vi så på sa: Oii nå hadde dere flaks. Enten har det vært avbestilling eller andre ting som har gjort at det rett og slett har vært griseflaks!

  Annie: kvelden var knall!

  Vibeke: Så koos å høre :D Setter stor pris på alle leserene :D

 2. Nydelig lita pjærte:)
  Vet hvordan det er å ha pappan vekke, ikke noe gøy, men alltid kos når de kommer hjem igjen:)

  Fin blogg du har, er stadig vekk innom å leser:)
  Ha en fin fin dag:)

 3. Haha crazy bilder!! :D Kost oss masse de dagene her ja, og mer skal det bli ikveld <3 jau jau jau! Gleder meg! herlige bilder av lille tulla! Vi tre jenter skulle tatt oss en tur te mølen eller no en dag i påsken .. og gutta da om dem å har tid.. gjort ett eller anna .. :)

 4. Hei Veronika! Titter innom bloggen din stadig og tenkte at det var på tide å gi fra seg et lite pip. Så koselig med jentekos, man trenger det når mannfolka er bortreist ja! Jeg snakket med Anne Elisabeth her om dagen som fortalte om det som hadde skjedd med lokalet. Ble helt sjokkert!!! Det skal da virkelig ikke være mulig å ha så dårlig service?? Blir helt oppgitt jeg! Hehe :) Lurte sånn på hvordan det gikk, og det var godt å lese her at det ordner seg for dere! Håper virkelig dere finner en erstatning dere er fornøyd med! =)

 5. Mye fine bilder her :-) Om du skulle søke på en klesbutikk eller noe burde du velge butikker innenfor Warnergruppen som carlings, bikbok, cubus, urban osv! Min søster jobber i Cubus å hun har 40 – 60 % på alt innen for de aktuelle butikkene! Sparer mye penger på klær iallefall :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *