Matias er en skikkelig guttegutt, og han elsker bilder, traktorer, lastebiler, gravemaskiner osv over alt på denne jord. Barna har hatt det meste av «gutte» og «jente» leker tilgjengelig på lekerommet, slik at de selv kan velge hva dem intereserer seg for. Jeg har ikke lagt opp til at Matias skal like biler, og Martine dukker. Dette har dem funnet ut helt selv.

Matias har MANGE småbiler, og vi har lenge prøvd å finne en litt morsom og smart løsning på oppbevaring av disse bilene. Tidligere lå de i en koffert, men det måtte jo være mer spennede for Matias å ha dem fremme?

Søstrene Grene kjøpte vi en settekasse, med akkurat passe størrelser til hans småbiler. Denne kom i trefarge, så for å gjøre den enda mer spennede malte jeg kassene i ulike farger (som også går igjen i rommet hans). Ja, jeg interesserer meg mye i barneinteriør, men hovedfokuset er jo at det skal være morsomt og praktisk for barnet. En god blanding mener jeg er helt ok.

Untitled

Jeg fant også inspirasjon tidligere på instagram på oppbevaring av biler. Så kanskje jeg tester ut dette og viser dere ved en senere anledning?

Nå har Matias noen av småbilene fremme i denne settekassen, og den lekes med daglig. Hver etasje er garasjer, der han parkerer bilene. Noen biler ligger fortsatt i koffert, og han bytter ofte på hvem som skal ligge der, og hvem som skal frem i garasjen. De store bilene oppbevarer vi i skuffene under sengen, mens noen av dem står fremme på gulvet :)

Untitled1

Hvordan oppbevarer dere bilene til barna?

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Morsom OG fin oppbevaring til biler

  1. Tusen takk for tips, så stilig! :) Perfekt kombinasjon av at det skal være praktisk for barna, OG estetisk fint for mammane ;) Det må jeg kjøpe til min bilfrelste 2 åring :) Kjempfin!

    • Ja, syntes denne var ganske genial :) kan brukes til mye rart, men dette passet bra hos 3åringen :D

      Planen var å henge den på veggen ;)

  2. Stilig. Tror nok ikke en sånn hylle hadde stått lenge i fred her i huset. Men kanskje når jeg blir bestemor. He he..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *