Mange der ute er forvirret.. Plutselig har vi studio? Plutselig står det «MUM photography» på våre bilder.. HVA er dette.. Litt etter skjema er vi klare! Vi skal i dag ha «offisiell» åpning..
Rebekka Mæla og Veronika Døli har endelig fått til det vi i begynnelsen trodde bare var en drøm.. Vi åpnet vårt eget studio, startet sammen og driver et godt samarbeid. Vi kaller oss «MUM photography» og bestillingener på bilder kan gjøres hos oss begge..:) HER kan du lese litt mer om oss.
Vi har leid eget lokale sentralt på heistad der vi har et koselig studio, skifterom, kjøkken og bad.
Helt perfekt..  Vi har tatt noen oppdrag til nå og forespørselene øker på, noe vi synes er kjempe spennende! Vi tar så klart ikke kun studiobilder, men også utebilder – eller begge deler.
 Vi håper på å høre fra deg..
Klikk her for kontaktinfo.

Her kommer et lite eksempel på julebilder som jeg tok av nydelig lille Maja her om dagen..
Hun var på samme alder som Matias og smeltet mitt hjerte i senk..


Vi har nå tilbud på julekortfoto!
350 kr
Inkluderer 30 min i studio
10-20 bilder ferdig redigert på cd i høy oppløsning klar til fremkalling.


 

Del innlegget mitt

6 thoughts on “MUM photography

  1. Gratulerer så mye!! :) Skjønner at dette må være en drøm som går i oppfyllelse for dere begge! Har mine drømmer om å starte eget studio en gang og bli skikkelig flink jeg også :) Når jeg ser hvor langt dere har kommet nå så blir jeg virkelig inspirert :)
    Nydelig bilder, og masse lykke til! :)

  2. Så bra å høre Katrine!!:)

    Og btw så var jeg veldig usikker på om det var Maja med j eller y.. Tenkte å spørre deg om det! Da skrev jeg feil på cden å gitt. Både navnet hennes og navnet på cden. Haha. Jaja, vi kan vel bare bli bedre..? Forandrer navnet her på siden :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *