Som jeg skrev for en tid siden har jeg og Rebekka åpnet vårt eget studio.. På få uker gikk vi fra en liten og smal bakgrunn til en stor og fin en! Vi invisterte i et godt (men også DYRT…) allround objektiv.. Da ble alt så mye lettere.. Rekvisita hamstret vi som noen gærninger, for ja vi var og er GIRA! En del kommer jo også fra hjemmet vårt.:)

Vi har fått oss noen sponsorer som sponser med rekvisita, noe som passer helt utmerket. Veldig fornøyd med de utvalgte ja! Vi er hele tiden på utkikk etter noe nytt og spennende vi kan ha med i studio..

Desembermnd ble veldig full for oss begge. Det ble fotograferinger omtrent hver dag.. Og gjerne flere ganger om dagen. Julekortbilder sto på planen. Nå i januar kommer bestillingene sakte men sikkert og vi elsker det! Det er SÅ moro å se at folk ønsker å ta bilder hos oss, og flere kommer tilbake! Og utrolig nok kommer omtrent halvparten av kundene utenfor vårt lokalmiljø (Oslo, Moss, Drammen, Lunde, Bø osv..)

Jeg elsker å kunne drive på med noe jeg liker så godt.. Jeg har jo enda mye å lære, for utlært er noe man aldri blir.. Iallfall ikke som hobbyfotograf. Men det er moro å kunne se selv utviklingen som skjer..:)

Det nyeste nå er vår sorte bakgrunn som vi for tiden setter opp på et eget rom i studio. Dette er jo perfekt til eks gravidbilder og mer intime bilder.:) Litt etter litt vokser vi.. Og jeg gleder meg til å se hvordan dette går fremover. Vi er iallfall begge enige om at dette er noe vi ønsker å fortsette med!

 Meg.. 

Og ikke minst er det helt fantastisk nydelig å ha en slik god kollega. Alt blir så mye morsommere og spennende når vi er sammen om det..:)

Ønsker du å høre litt ang priser hos oss i MUM så kan du enten kontakte oss via facebook, MUMblogg eller sende en mail :)

Veronikadoli@gmail.com
Meg…
Del innlegget mitt

16 thoughts on “MUM photography – vi vokser..

 1. Det er veldig moro!. Men ja det krever mye tid (bare å ta bilder tar jo ikke lange tiden. er redigeringen etterpå som tar tid.) Og ja det krever endel penger. Mye som må handles inn og det koster endel :) Men et sted må en begynne så er det bare å bygge seg oppover :)

 2. Hei hei :)

  Vi bruker for det meste – canon EF 24-70 mm f/2.8
                                       – canon 50 mm f/1.4

  Ellers har vi en softboks og en «paraply» med lys :)

  Takk for det :) Skal vi huske på :):)

 3. Så bra at det vokser og at dere utvikler dere samtidig som kundene strømmer på :) Håper på å få prøve det studioet deres selv en gang :) Hvilket allaround objetktiv har dere investert i?

 4. Hei!
  Så moro!

  Hva slags objektiver bruker dere?
  Og hva slags type lyssetting??

  Dere er hjertelig velkomne til å bli med i fotokonkurranse på
  vår fotonettside! Neste konkurranse er i morgen :)

  Hilsen fra Øyeblikkjentene

 5. Dere er utrolig flinke altså! Her er det ikke bare jenter som bare har laga et studio, men jenter som faktisk KAN ta bilder!!! Dere vet akkurat hva som skal til for å få et nydelig bilde! :) Keep up the good work! :)

 6. Spennende. Hadde vært gøy å ha et eget studio. Men det krever nok litt tid og penger. Noe jeg har lite av!

 7.  Hehe nei si det. Vi sleit ganske lenge med å finne det perfekte navnet.:) Men siden vi er to mødre (som de fleste assosierer oss med via bloggen).. MOM ble for oginalt og vi ville ha noe særeget..:) Photography for bilde såklart :) Vi er ikke utdannet fotografer, derfor brukte vi fotografi istedet for fotografer.. :)

 8. Dere er såå flinke!! Og jeg får virkelig en haug med motivasjon og inspirasjon til å starte selv av å se på utviklingen deres og alle de nydlige bildene :D 

 9. Så flinke dere er :) ELSKER magebildet med blå sløyfe ♥ Så nydelig!! 

  Lykke til! :) 
  Klem fra 
  Laila Johanne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *