I dag er jeg en svært rørt og hormonell mamma.. Vår flotte 5åringen har stått foran en haug med mennesker og synget av full hals sammen med koret. Og fulgt med på alle bevegelser. Det er så moro å se hvordan hun rocker med foten og hele kroppen med engang musikken starter.

_MG_2727_5463_MG_2751_5487

Det var mer enn 1 tåre i øyekroken på både svigermor og jeg der vi satt så stolte å så på Martine. Jeg er ubeskrivelig stolt av min kjære datter, og jeg føler meg så heldig som er mamma til akkurat henne. Hehe, ja litt sånn skryt må jeg legge til når man blir så hormonell og stolt.

_MG_2757_5493

Etter de hadde fremført var det gratis hamburgere til alle barna, mens foreldrene og søsken også kunne kjøpe om dem ville. Det var is til dessert, og saft til drikke.

_MG_2776_5512 IMG_2780_5516

På slutten fikk alle tildelt diplomer, og gikk frem selv og hentet dem en etter en. Martine gikk opp helt selv og tok den imot med et stort smil. Utrolig fint å se hvor trygg og tøff hun har blitt i slike situasjoner. For bare et halvt år siden hadde hun aldri turt å gå opp alene foran så mange mennesker.

_MG_2721_5457 _MG_2726_5462

Vi er veldig glad vi valgte aktiviteten kor for Martine. Hun har fått så mye glede av det, og hun ser frem til å fortsette til høsten. Planen er å ha med Matias også når han blir stor nok. Han er allerede superivrig og kan flere av sangene.

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *