I går kom far i huset hjem fra etter noen dagers guttetur til Spania. Ungene hadde akkurat lagt seg da de hørte «hallo» nedenifra. De var helt i ekstase og ropte høyt at pappa skulle komme opp. Han fikk en lang og god kos! Ungene har snakket hver dag med kristoffer på skype via ipad, noe som er utrolig kjekt når lengselen blir stor.

Untitled
Martine med ny kjole, og Matias med ny tskjorte fra pappaen!

Kristoffer hadde med noen overaskelser til oss alle! Martine fikk flere nydelige kjoler og mange sokker! Matias fikk flere singletter, tskjorter og en varmdrakt han kan bruke når han bader (siden han alltid blir fort frossen). I tillegg hadde han kjøpt inn en tute til Matias sin sykkel, siden Martine hadde klokke på sin! For en superpappa! Jeg ble veldig imponert over at han hadde kjøpt inn så mange fine klær til barna og alt passet perfekt!

_MG_1877_4380-2
Noen av overaskelsene pappaen kom hjem med.

Og han hadde til og med husket på mor i huset! Jeg fikk to «myk eyeliner», da han viste at jeg var tom for dette. Han hadde funnet en  jeg aldri har prøvd før, men som var midt i blinken. Akkurat slik jeg ønsket meg! Flinke Kristoffer :)

I dag har Kristoffer vært på jobb, og Matias i barnehagen. Martine har vært hos tannlegen på en oppfølgingstime da hun hadde begynnende hull sist. Men tennene så heldigvis helt bra ut, og ingen hull å se. Tannlegen smurte med en flourkrem, noe Martine syntes smakte veldig rart. Etter tannlegen timen dro vi jentene å tok en lunch, og avsluttet turen på lekebutikken. Der fikk Martine plukke ut en premie, siden hun hadde vært så flink hos tannlegen. Hun valgte elefanttelt med tunnel. Denne kjøpte vi på brio.

_MG_1863_4366 _MG_1871_4374

I kveld har mannen min bedt meg på «date» som skal bestå av god mat, tente lys, en god komedie og armkrok i sofakroken. Gleder meg!

PÅMINNELSE

Minner om at det er siste dag med rabatt på bunader fra Knerten og Karoline!! Trykk HER for å komme til tilbudet.

Tilbud-600x301

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *