Beklager, beklager beklager for litt kjedelige og ensformige blogginnlegg om dagen.. Dagene har nemlig bestått av redigering, redigering og enda mer redigering..

Siste rest fra julen.. En blomst jeg hadde i julen som «endelig» har tatt kvelden.. Dette er min plass de fleste kvelder.. Sofa + pc = redigering. Men med en god mann ved siden av, litt levende lys så blir det jo bare koselig!

Som sakt går studio som det suser.. Og det resulterer jo i MYE redigering. Og det er litt av en jobb. Det tar gjerne en hel kveld (Mellom 2-6 timer) å redigere ferdig en fotoshoot. Så mye jobb er det.. MEN så gøy. Så da blir det liksom liten tid til bloggen og det syntes jeg igrunn er veldig synd..:/ For er det noe jeg liker og er det noe som gir meg noe tilbake så er det bloggen!

Men bedre «bloggdager» kommer vel etterhvert..:) Den faste bloggrunden har jeg ikke hatt så mye tid til, så beklager min «fraværhet»..

Over til litt hverdags.. Martine hadde jo vannkoppene. Når hun ble frisk så ble Matias syk.. Vannkopper på han å.. Nå er han endelig frisk (bare små søte ruver igjen..)  og da måtte jo søstra bli syk igjen. Hun våknet opp i natt med nesten 40 i feber.. Hun fikk litt febernedsettenede som hjalp noe og hun sovnet til slutt i vår seng. Så derfor ble det hjemmekosedag i dag! Hun har hatt småfeber i dag også, men vært noe piggere. Hørt om VELDIG mange som har hatt «1dagsfeber» de siste ukene, så lurer på om det er noe som går..?

Siden jeg hadde litt planer i dag stilte flinke oldemor opp. Barna elsker henne, og det syntes jo veldig godt…:

Etter dette ble det babysvømming på Matias, mens Martine måtte bli hjemme i dag. Kvelden ble avsluttet med foreldremøte og deretter SOFAN.. Noen dager føler du at du løper fra du står opp til du legger deg.. Men så lenge jeg er med barna er det bare hverdagsgleder! Jeg setter pris på hver eneste en av dem.:)

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Mye jobb, mye hverdag… Lite blogg..

  1. Jeg hadde en 12-timers influense for noen uker tilbake. Veldig rare greier, aldri vært borti før. Kjente meg uggen og det verket i kroppen på dagen, la meg med 39.3 i feber, våknet dagen derpå og følte meg skummelt pigg.

    Håper de små blir friske snart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *