Idag var jeg hos legen. Han oppfordret meg til å gå turer. Så ja jeg får prøve å bli flinkere til det! Hehe. Sykemeldt frem til mandag ble jeg da. Skal bli godt å komme tilbake på jobb å. Blir ganske så kjedelig å bare være hjemme å:) Men idag skal jeg ut :D Endelig!! I bursdag til Lise :) Da blir det nok god mat, snopis og kansje en film eller noe :D Blir koselig å være med alle jentene igjen. Og mest av alt gleder jeg meg til å se lille tulla til Lise. Emma Adelene! :D:D Hu er bare den nydligste! Her er bilde av den søte Emma.

Huff, kjenner kulden kommer krypende… Det blir kaldere og kaldere.. Isen på bilruta om morgen blir hardere og hardere. Sakte men sikkert kommer vinteren! Jeg håper på snø og kulde i hele desember, men uten om den mnd kan det godt la være og komme så mye snø ;) Men snø må til for å få julestemning vettu :) Jeg gleder meg til julen! Denne julen kommer jeg til å ha stoor gravidmage. så jeg må nok prøve å få shoppa inn litt fintøy åsånn som jeg kan bruke i jula. Er nok ikke alt som passer så godt lengre da ;)

Ellers denne uka har jeg kun tatt det med ro, og vært litt med svigersøstra mi Anne :) Vi har nemlig lyst på hus og bil å alt det der ;P så vi kjører litt rundt å ser på hus som er til salgs og fine biler til salgs åsån :D Er så kos. Så lenge Anne tar seg av kjøringa så er det bare deilig å komme seg litt ut :) Anne og Veronika laga Sjokolade fondy her om dagen da. Spennende! Da tok vi kokesjokolade og smeltet det i en kjele. Men vi syns det var litt tykk. Så smarte som vi trodde vi var tok vi litt melk oppi. HAHA. Det skulle vi aldri gjort. Da ble den tykkere og mer smuldrete. Vi prøvde med vann, og fant ut at det gjorde saken ikke noe bedre. Så da fant vi ut at vi måtte ringe mamman min og spørre om råd. Så etter råd fra mamma tok vi fløte i og varmet den i microen :D Da ble den fiiin og flytende og nyydelig smak! Så duppet vi masse deilig frukter oppi. Naam! Å så på film. Dadys day camp! Artig film ;) Vi fant også ut at vi ikke var så romantiske av oss. Hadde kjøpt med 2 romantiske filmer og en komedie. Tror du ikke vi valgte komedien ;) HAHA. Så da så jeg den romantiske med min kjære og god hjemmelagdet pizza dagen etterpå :D

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *