Igår ble jeg ferdig med modningsgele kuren og idag skulle de sjekke om den hadde hatt noe effekt. Det hadde den! Er moden og har 1 1/2 cm åpning ca. Så da kom fødelegen inn hit å tok vannet mitt ca kl 10.00. Er jeg nervøs nå? JA! Hehe.. Så skal jeg da vente frem til kl 12.00. Da blir jeg flyttet over på en fødestue. Kommer ikke riene av seg selv da, blir jeg satt på drypp slik at det blir action!

Jormor sa istad: Tenk, nå er du mor iløpet av dagen/natten. WOW. Det har fortsatt ikke gått opp for meg det.. Kjenner jo lille Martine inni magen hele tiden. Jordmor sier hun kjenner hodet, men jeg klarer ikke fatte å forstå at de faktisk er en baby som snart skal ut.

Jepp nå begynner smertene :P Så goodbye :) Så forhåpentligvis blir neste blogginnlegg om den nye jenteungen vår med såklart bilder :)

ÅÅåh jeg er så spent!!!

Del innlegget mitt

9 thoughts on “Nå skjer det!!:)

 1. WÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!!!!! Nå skjer det!! Så sykt spennende – og så SYKT bra med oppdatering!!! Gleder meg VELDIG til oppdatering i morgen når jenta er ute!

  Dette er helt sykt…! :P

 2. Så utrolig spennende,er så moro å kunne følge med på bloggen din :)
  Håper jeg snart får se et nytt blogginnlegg med bilder av hu lille :) Masse lykke til! :)

 3. oj oj ! :) Modningsgelé? Har aldri hørt om det.. :S
  Men krysser fingrene for at alt går bra for seg og at man får se lillejenta di snart! ;)
  Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *