Jeg sitter nå sendt fredags kveld å skriver ett innlegg som skal publiseres imorgen, lørdag formiddag. Ja, da kan dette innlegget endelig publiseres fordi da er Ann Jeanett hentet! SUPRISE!!!!! Hun skal nemlig drekkes ut idag. Gleder meg helt vilt!! Eneste kjipe er jo at jeg må dra på kvelden, siden jeg skal i 70årslag til min bestefar. Men det blir jo knallbra på den festen å. Men klart det er kjipt å ikke kunne tlbringe hele dagen med min kjære vennine Anncha..

 Her er tskjortene du vil finne alle 15 jentene i imorgen i Porsgrunn!
Besteball som jeg kaller han. Hehe. Her er han sammen med sitt oldebarn Martine. 70årsburdag i morgen

Om bare to små uker gifter nemlig Ann Jeanett og Marius seg i Eidanger kirke. Jeg gleder meg masse til å se de søte turtelduene spasere opp kirkegulvet.. Jeg har fått æren av å synge i kirken, noe jeg er veldig spent på! Det er jo årevis siden jeg sist sang foran ett publikum.. Så hvordan dette går får vi nå se på. Jeg får øve en liten stund, og se om det blir godkjent av bruden. Hehe. Vi er så heldige at vi skal få være med dem hele dagen. Igjennom middag og taler..

 Wife and husband to be…

Ha en flott lørdag alle sammen! Det skal iallefall jeg :D Kansje jeg skal få lagt ut ett lite interiørinnlegg på søndag? Mange baller i luften her hjemme om dagen… :D

Del innlegget mitt

One thought on “Nå smeller det…

  1. Oy dere møtte jeg på, men så ikke at du var en del av gruppa. Bruden hadde på seg en rosekjole ikke sant? Som man kunne kjøpe en rose av?

    Håper dere får en super dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *