Sånn for morro skyld laget jeg en avstemning på siden her, om når akkuart du tror vår kjære datter kommer.

  • Hadde først mens termin 5 Mars ( Ikke 100% )
  • Deretter fikk jeg UL termin 15 mars
  • På andre ultralyd ble termin flyttet til 26 mars

Jordmor mener at siste ultralyd termin stemmer. Men hva tror du? Jeg har en fast dato jeg tror hun kommer. Kristoffer har en dato, og mange av mine venner tror hun kommer til forskjellige tider.

Legg igjen en stemme før du drar fra siden da! :)

Del innlegget mitt

12 thoughts on “Når kommer Martine?

  1. er litt sprøtt å tenke på at det er en jente ja! har kjøpt litt blått, sengekanten er blå og hvit kjøpt et par blå tepper og en knall blå joggedress og litt forskjellig. har ikke kjøpt så veldig mye har fått mest brukte klær men kan jo ikke bruke di heller nå hehe. så i morgen skal jeg en tur til byen og kjøpe noe rosa!:P blir dyrt det her ! hehe nå som vi ik kan bruke detr som vi fikk brukt. men men kan ik gjøre noe med det da=)hu sa ikke noe om at hu hadde festa seg hu lå ihvertfall med hue ned og det er jo et bra tegn. hu veide 2531g ihvertfall=)

  2. det der tørr jeg ikke gjette på ass hehe . men vet du hva! jeg får en jente ass. sykt. di hadde tatt helt feil der borte. herregud å vi fikk sjokk. da blire ik no mathias nei. off litt trist var det men for vi hadde jo blitt vant til tanken på en gutt men blir bra m jente å selvfølgelig! nå ere bare å finne nytt navn ihvertfall.hu har snudd seg med hode ned og=) det var bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *